2023. 01. 30. - 08:45

Mesterséges intelligencia - Újabb robotfűnyírónak örülhetünk

Mesterséges intelligencia - Újabb robotfűnyírónak örülhetünk

A pázsitápolásban igazán jól jön a mesterséges intelligencia – az idei CES technológiai kiállításon innovációs díjat kapott a legújabb modell. De lássuk, mit is tud?

A mindennapi élet része a fűnyírás, pázsitápolás, ahol a mesterséges intelligencia jól jön – a Las Vegasban évente megrendezett CES (Consumer Electronics Show) technológiai tárlaton mindig is sokakat érdekeltek a bemutatott modellek.
 
Idén az EcoFlow cég rukkolt elő az EcoFlow Blade-el, amely állításuk szerint a „világ első” robotfűnyírója, mely még a lehullott leveleket is képes összegyűjteni.
 
A robot a Blade intelligens alkalmazáson belül programokat, GPS-t és LiDAR-t használ az automatikus levélgyűjtéshez és a precíziós élnyíráshoz. Olvasd el: Mesterséges intelligencia - Van, ahol már robot nyírja a füvet
 
A leveleket is begyűjti az új mesterséges intelligencia-vezérelt robotfűnyíró - Fotó: ces.tech
A leveleket is begyűjti az új mesterséges intelligencia-vezérelt robotfűnyíró - Fotó: ces.tech
 
Az eszközt csatlakozhathatjuk az okostelefonhoz alkalmazásalapú vezérlők, például az előre beállított programok eléréséhez.
 
Az EcoFlow Blade innovatív munkatakarékos funkciókkal forradalmasítja a gyepápolást. Olvasd el: Mesterséges intelligencia - Megjött a tereprendező robot
 
Attól, aki használja, minimális erőfeszítést igényel – ugyanakkor a fűnyíró manuálisan is kormányozható, pengéje automatikusan felemelhető és süllyeszthető.
 
A Blade egyesíti a professzionális gyepszolgáltatás minőségét a robotfűnyírás kényelmével és segít csökkenteni az időt, amit a pázsit ápolásával töltünk.
 
A CES 2023 technológiai kiállításon ez a robotfűnyíró kapta az egyik innovációs díjat.
 
Az EcoFlow Blade várhatóan 2023 áprilisában kerülhet a piacra, árát egyelőre nem közölték.
 
 
Fotó: ces.tech
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.