2021. 01. 31. - 08:00

Szállító hálózatot építenek a robotokkal Amerikában

Szállító hálózatot építenek a robotokkal Amerikában

Nagy mennyiségű Postmates szállító robot beszerzésével végzett az Uber Technologies. A két vállalat megkezdte Egyesült Államok-beli működésének integrációját.

A teljes készlet tranzakciójával az Uber Technologies befejezte a Postmates szállító robotok beszerzését. A két cég így most elindíthatja az integráció folyamatát az Egyesült Államokban. 
 
A tranzakció egyesíti az Uber globális mobilitási és kézbesítési platformját a Postmates amerikai üzletágával, hogy gőzerővel belekezdhessenek az élelmiszerek, alapvető cikkek és egyéb áruk szállításába. Olvasd el: Zöld utat kaptak a szállító robotok Amerikában
 
A fogyasztóknak tervezett Postmates, valamint az Uber Eats alkalmazások továbbra is külön futnak, de egy „hatékonyabb”, kombinált kereskedői és kézbesítő hálózat támogatja őket.
 
Mesterséges intelligencia - Így néz ki az utcán közlekedő Postmates szállító robot
Mesterséges intelligencia - Így néz ki az utcán közlekedő Postmates szállító robot
 
Az étkeztető helyek bezárása kapcsán az Uber jelezte elkötelezettségét azon éttermek és kereskedők irányában, akik már alkalmazzák technológiájukat az ügyfelek és a kézbesítők elérése érdekében. Olvasd el: Megjelenik Kaliforniában az első önjáró kézbesítő
 
Az erőfeszítések célja a kereskedők igényeinek jobb megértése, illetve az érdekeiket védő termékek, szolgáltatások és politikák továbbfejlesztése.
 
„Az Uber és a Postmates már jó ideje elkötelezett a helyi kereskedelmet és közösségeket támogató kézbesítési szolgáltatások működtetése mellettmely még fontosabb olyan válságok idején, amilyenekkel manapság szembesülünk. Nagy örömünkre szolgál, hogy összehozhatjuk ezt a két csapatot és folytatjuk az innovációt, egyre jobb termékeket és szolgáltatásokat nyújtva a kereskedők, a kézbesítők és a fogyasztók számára az egész országban” – mondta el Dara Khosrowshahi, az Uber vezetője.
 
 
A Postmates-t azért építettük, hogy megerősítse a helyi kereskedelmet, s a régió kínálatának legjavát szállítsa az otthonokba, különösen olyan nagy helyeken, mint Los Angeles és délnyugati városok. Bízom benne, hogy az Uber Eats-el még több lehetőséget teremtünk ügyfeleink számára, továbbra is növekedést biztosítunk kereskedőinknek, s egyedülálló kereseti lehetőségeket a Postmate-eknek” – tette hozzá Bastian Lehmann, a Postmates társalapítója és vezetője.
 
 
László Adrienn

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.