2018. 02. 20. - 10:49

Elegancia: passzoljon a cipő és a harisnya is!

Elegancia: passzoljon a cipő és a harisnya is!

Sokan várják izgatottan a farsangi szezont, hiszen az esztendő egyik legvidámabb időszaka ez, amikor előkerülnek nemcsak a jelmezek, de az elegáns ruhák is. Ne feledjük azonban, a felhőtlen mulatságra sem viselhetünk bármit – és bárhogyan.

A farsangi szezon egyike azoknak a felhőtlen, mulatós időszakoknak, amikor a jelmezek mellett a csillogó, elegáns ruhák ismét előtérbe kerülnek.

Sokan szeretnek ilyenkor előrukkolni valamilyen újdonsággal vagy merészebb dekoltázzsal, ám vegyük figyelembe, hogy nemcsak az adott helyen elvárt dresscode-ot kell betartanunk - az alkatunkhoz passzoló ruhát kell viselnünk és olyat, amelyben jól érezzük magunkat. Ne kísérletezzünk olyasmivel, ami előnytelenül hangsúlyozza egyes részeinket. Olvasd el cikkünk első felét!

Az izgalmas piros is beválhat farsangra - attól függ, hová megyünk

Az izgalmas piros is beválhat farsangra - attól függ, hová megyünk

Mire kell még figyelni?

1.Alapszabály a farsangi szezon elegáns megjelenésénél, hogy ha kimondottan jelmezben kell megjelenni, ne kis- vagy nagyestélyit vegyünk fel. A jelmez azonban illeszkedjen a személyiségünkhöz! Ha nem szívesen jelenünk meg túl kivágott ruhában, most se tegyük. Ha nem szeretnénk teljesen más személyiségként megjelenni, egyéniségünkkel harmonizáló jelmezben, ruhában mutatkozzunk.

2.Ne feledjük, hogy akár elegáns kisestélyi vagy koktélruha, a báli szett apróbb részletei is illeszkedjenek az öltözethez.

Fontos, hogy a harisnyánk testszínű legyen, ez általában mindenhez megy. A fekete nejlonharisnya nem igazán mutatós az általában sötét, elegáns viselethez.

Elegancia sötétkékben - leheletfinom ujjakkal

Elegancia sötétkékben - leheletfinom ujjakkal

Vigyünk magunkkal borítéktáskát, amelyben lehet nálunk zsebkendő, fésű, szájfény, apróbb kozmetikai szerek szükség esetére.

Elegáns, báli öltözékhez általában minimum 2 centis sarkú lábbelit illik viselni. Fontos azonban, hogy rendesen lépkedni azért tudjunk benne! Biztos ami biztos: gyakoroljunk otthon előtte!

Fotó: josephribkoff.com

B.A.

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.