2022. 08. 24. - 10:28

Sörrecepteket tökéletesít a mesterséges intelligencia

Sörrecepteket tökéletesít a mesterséges intelligencia
Ha sörkészítésről van szó, sokan azt gondolhatják, hogy csak néhány összetevőre és egy kis szerencsére van szükség. Aki azonban valaha is próbálkozott már otthoni sörfőzéssel, az tudja, hogy ez valójában ennél egy kicsit bonyolultabb.
Ahhoz, hogy nagyszerű sört készítsünk, szükségünk van egy jó receptre, amit jól el is készítünk. Itt jön a képbe a Deep Liquid.
 
 
A Deep Liquid egy olyan vállalat, amely mesterséges intelligenciát használ arra, hogy segítsen a sörfőzőknek jobb sörrecepteket készíteni. A mesterséges intelligencia lehetővé teszi a sörfőzők számára, hogy minden egyes fogyasztóra odafigyeljenek és ennek megfelelően módosítsák a receptjeiket.
 
Számos sörreceptet tökéletesít az MI
 
A Deep Liquid eddig évekről hetekre tudta csökkenteni a receptek tökéletesítéséhez szükséges időt. Azonban nem helyettesítik teljesen az emberi sörfőzőket.
 
Ehelyett inkább kiegészítik az emberi sörfőzők által végzett munkát. Ez lehetővé teszi a sörkészítők számára, hogy a fontos dolgokra összpontosítsanak, mint például az új receptek kifejlesztése és a fogyasztókkal való kapcsolattartás.
 
 
Egy olyan világban, ahol az automatizálás egyre inkább mindennapossá válik, jó látni egy olyan vállalatot, mint a Deep Liquid, amely úgy használja a mesterséges intelligenciát, hogy az valóban az emberek javát szolgálja.
 
Az MI már segített a sörfőzőknek világszerte jobb söröket készíteni és nem mutatják a lassulás jeleit sem. 
 
 
 
 
H.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.