2022. 08. 18. - 12:25

Slurrp, a mesterséges intelligencia alapú receptválasztó

Slurrp, a mesterséges intelligencia alapú receptválasztó
Egy olyan sokszínű országban, mint India, nem csoda, hogy a konyha is változatos. Az indiai ételek ízvilágukról és változatosságukról ismertek, azok számára, akik még nem ismerik őket, meglehetősen ijesztőek lehetnek. Itt jön a képbe a Slurrp.
A Slurrp India első mesterséges intelligencia alapú ajánlómotorja étel- és italreceptekhez. Célja, hogy forradalmasítsa a főzést és az étkezések tervezését a modern indiai konyhákban azáltal, hogy recepteket kínál a választott konyha, az egészségügyi megfontolások, a regionális választék, az összetevők preferenciái és az allergiával kapcsolatos megfontolások alapján.
 
 
Ezen kívül a Slurrp lehetőséget kínál a felhasználóknak arra is, hogy felfedezzék a világ különböző konyháit.
 
A mestreséges intelligencia alapú Slurrp segít megtalálni a jó receptet
 
A felhasználóknak csak ki kell választaniuk kedvenc konyháikat, tájékoztatniuk kell allergiáikat és másodpercek alatt megtalálhatják a tökéletes receptet az ízlés, az étrendi preferenciák, a táplálkozási követelmények és még sok más alapján.
 
 
A Slurrp segítségével a főzés még sosem volt ilyen egyszerű és szórakoztató, hiszen a világ minden tájáról elhozza a megfelelő finomságokat, megkönnyítve a felhasználók számára az ízletes és egészséges ételek elkészítését.
 
 
 
H.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.