2019. 04. 17. - 12:34

Selena Gomez Cardi B mellett debütált a Coachellán

Selena Gomez Cardi B mellett debütált a Coachellán

DJ Snake előadása alatt Cardi B mellett debütált Selena Gomez a kaliforniai Coachella fesztiválon. A meglepetés fellépésre senki sem számított.

Selena Gomez is debütált a híres Coachella fesztiválon, mégpedig Cardi B társaságában, DJ Snake szettje alatt.
 
A 26 esztendős énekesnő elegáns fehérben volt, míg Cardi kék szerelést viselt fehér bőrfűzővel a Taki Taki meglepetés-fellépésen április 12-én.
 
Ez volt a csapat dalának első élő bemutatkozása, Selena Gomez pedig életében először szerepelt a kaliforniai Indio-ban minden évben megrendezett fesztiválon.
 
Cardi B és Selena Gomez a Coachella fesztiválon
Cardi B és Selena Gomez a Coachella fesztiválon
 
A rajongók nehezen tudták palástolni izgatottságukat, amikor a három sztár egyszerre lépett színpadra: Gomez, Cardi B és Ozuna rázendítettek, miután DJ Snake szívhezszólóan megemlékezett a közelmúltban elhunyt Nipsey Hussle rapperről.
 
A Coachellán Selena legutóbb 2017-ben tűnt fel, amikor korábbi barátjával, The Weeknd-del mutatkozott – utóbbi énekelt a fesztiválon. A páros 2017 végén szakított, s The Weeknd később ismét összejött volt párjával, Bella Hadid modellel, míg Selena rövid ideig újra Justin Bieber kedvese volt.
 
Fotó: Youtube/Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.