Zene hírek

Katie Melua az Északi-tenger legmélyén adott koncertet!

Katie Melua az Északi-tenger legmélyén adott koncertet!
Katie Melua felállította a mélyvízi koncert rekordját: október 2-án az Északi-tenger legmélyén adott koncertjét immár a Guinness Társaság is elismerte, mint a vízszinttől legmélyebben megrendezésre került vízalatti fellépésnek.
Koncert.Katie Melua felállította a mélyvízi koncert rekordját: október 2-án az Északi-tenger legmélyén adott koncertjét immár a Guinness Társaság is elismerte, mint a vízszinttől legmélyebben megrendezésre került vízalatti fellépésnek. A különleges fellépés a tenger mélyén található gázfúrótornyon lévő Troll vízalatti építményén került megrendezésre, ami egyébként 472 m magas és 369 méterrel a vízszint alatt fekszik.
Katie a következőket nyilatkozta a különleges fellépésről: “Azt hiszem, ez volt az eddig a legszürreálisabb koncert, amit valaha adtam. Nagyon furcsa belegondolni, hogy délután a tenger legmélyén adtam egy koncertet, majd este már repültem is vissza Londonba, haza és már a napi teámat szürcsölgettem.“ Lenyűgöző.
A felvétel légköre lenyűgöző
A koncert szervezői végig kamerázták a show előkészületeit, majd piacra dobták a meglepő és klausztrofóbiás élményeket bemutató dokumentumfilmet. A felvétel légköre lenyűgöző.
Az utóbbi idők egyik legsikeresebb énekesnőjének teljesítményét a Guinness Rekordok Könyve is elismeri, hiszen ennyivel a tengerszint alatt még nem zenélt senki. Ugyanilyen mélyen játszott Melua öttagú zenekara is. A koncert egy tengeri olajfúrótorony talapzatának legalján zajlott, kilenc percig tartott lefelé a lift, a közönség olaj- és földgázbányászokból állt. A rekordmély koncertet felvette a norvég tévé, és majd le is adja.
Forrás: www.zene.hu, www.origo.hu
Képek forrása: www.merlin.pl, www.zimbio.comMemo


Nyilvánosságra került Britney szexvideója

Nyilvánosságra került Britney szexvideój...

Nagyon kínos helyzetbe talált magát az énekesnő, akiről a minap napvilágot látott egy igazán intim videó. 
Az idősebb anyukák jobb édesanyák?

Az idősebb anyukák jobb édesanyák?

Van előnye annak, ha valaki 30 év felett vállal gyermeket - Egy kutatás szerint az idősebb korukban szült nők jobb anyukák, csemetéik kevesebb viselkedési-, szo...
Gianni és Debreczeni Zita titokban kel egybe!

Gianni és Debreczeni Zita titokban kel e...

Már 2016 novemberében eljegyezték egymást, s most meg is tartják az esküvőt: Gianni Olaszországban veszi feleségül Debreczeni Zitát, de a legnagyobb titokban.
Könnyű és omlós a francia édes pirítós!

Könnyű és omlós a francia édes pirítós!

Franciaországban külön elnevezése van ennek a toastnak, ami magyarul nagyjából annyit tesz: „az elfelejtett kenyér”. A francia pirítós ugyanis száraz kenyérből ...
Miley Cyrus állapotos?

Miley Cyrus állapotos?

Képzeld a legfrissebb hírek szerint a botrányairól elhíresült énekesnő kapcsolata olyannyira komolyra fordult, hogy állítólag első gyermekével várandós. 
Selena Gomez visszavonul?

Selena Gomez visszavonul?

Friss hírek szerint a népszerű énekesnő úgy döntött egy időre szabadságra megy.   
Sorozatot csináltak a Blöffből

Sorozatot csináltak a Blöffből

Te is emlékszel még Brad Pitt híres alakítására a népszerű alkotásban? Képzeld, a napokban startolt el a film, sorozat változata.   
Magyarországra jön Pink

Magyarországra jön Pink

Kiderült, hogy ki lesz az idei Sziget világsztárja. A rajongók a mínusz egyedik napon láthatják majd kedvencüket.   
Dolgok, melyek taszítják a szexet

Dolgok, melyek taszítják a szexet

A negatív gondolatok nemcsak a munkára, az emberekkel való kapcsolatokra hatnak ki, hanem csökkentik a libidót is, ami ahhoz vezet, hogy jóval kevesebbet akarsz...
Borókabogyótól a citromfűig – illóolajokkal kúráljuk hajunkat

Borókabogyótól a citromfűig – illóolajok...

Ha fél éven át rendszeresen alkalmazunk illóolajat a tincseinkre, hajunk képes megújulni és megszépülni. Számos fajtát választhatunk, legalább 8 olyan illóolaj ...
< >