Zene hírek

Katie Melua az Északi-tenger legmélyén adott koncertet!

Katie Melua az Északi-tenger legmélyén adott koncertet!
Katie Melua felállította a mélyvízi koncert rekordját: október 2-án az Északi-tenger legmélyén adott koncertjét immár a Guinness Társaság is elismerte, mint a vízszinttől legmélyebben megrendezésre került vízalatti fellépésnek.
Koncert.Katie Melua felállította a mélyvízi koncert rekordját: október 2-án az Északi-tenger legmélyén adott koncertjét immár a Guinness Társaság is elismerte, mint a vízszinttől legmélyebben megrendezésre került vízalatti fellépésnek. A különleges fellépés a tenger mélyén található gázfúrótornyon lévő Troll vízalatti építményén került megrendezésre, ami egyébként 472 m magas és 369 méterrel a vízszint alatt fekszik.
Katie a következőket nyilatkozta a különleges fellépésről: “Azt hiszem, ez volt az eddig a legszürreálisabb koncert, amit valaha adtam. Nagyon furcsa belegondolni, hogy délután a tenger legmélyén adtam egy koncertet, majd este már repültem is vissza Londonba, haza és már a napi teámat szürcsölgettem.“ Lenyűgöző.
A felvétel légköre lenyűgöző
A koncert szervezői végig kamerázták a show előkészületeit, majd piacra dobták a meglepő és klausztrofóbiás élményeket bemutató dokumentumfilmet. A felvétel légköre lenyűgöző.
Az utóbbi idők egyik legsikeresebb énekesnőjének teljesítményét a Guinness Rekordok Könyve is elismeri, hiszen ennyivel a tengerszint alatt még nem zenélt senki. Ugyanilyen mélyen játszott Melua öttagú zenekara is. A koncert egy tengeri olajfúrótorony talapzatának legalján zajlott, kilenc percig tartott lefelé a lift, a közönség olaj- és földgázbányászokból állt. A rekordmély koncertet felvette a norvég tévé, és majd le is adja.
Forrás: www.zene.hu, www.origo.hu
Képek forrása: www.merlin.pl, www.zimbio.comMemo


Ezért ne hagyj ki egy étkezést se!

Ezért ne hagyj ki egy étkezést se!

A szakemberek nem győzik hangsúlyozni, hogy az étkezésnél milyen fontos a rendszeresség. Nem hiába, hiszen számos káros hatása lehet.
Brad Pitt odáig van Jennifer Anistonért?

Brad Pitt odáig van Jennifer Anistonért?

Friss információk szerint a színész már nagyon bánja, hogy elhagyta egykor kedvesét, a Jóbarátok sztárját.   
Sminklemosás, méregtelenítés természetes módon

Sminklemosás, méregtelenítés természetes...

Az arcunkra kent festéket, alapozót minden este el kell távolítanunk. Ezt többnyire valamilyen arctejjel vagy tonikkal tesszük meg. Ha azonban a természetes meg...
A gyógyulás útjára lépett Shannen Doherty?

A gyógyulás útjára lépett Shannen Dohert...

Két esztendeje küzd rákos megbetegedésével a csinos színésznő, s úgy tűnik, mostanra rendeződik az egészsége. Shannen Doherty folyamatosan tájékoztatja rajongói...
Növeli a mellrák kockázatát a hajfesték?

Növeli a mellrák kockázatát a hajfesték?

A hajápolási termékek használatának biztonsága évek óta vitatott. Egy új tanulmány most arra világít rá, hogy a fekete bőrű nőknél, akik sötét hajfestéket haszn...
George Clooney visszavonul?

George Clooney visszavonul?

Az 56 éves sztárról azt beszélik, hogy felhagy a színészkedéssel és csak a családjának szenteli az életét.   
Jay-Z új albuma már a küszöbön áll!

Jay-Z új albuma már a küszöbön áll!

Az újdonsült, háromszoros apuka nemcsak új babáknak örülhet – Jay-Z június végén tervezi piacra dobni friss albumát, melyről az új sláger már hallható is.
Gyűrűt kapott Kiss Ramóna

Gyűrűt kapott Kiss Ramóna

A szépséges színésznő a közösségi oldalán árulta el rajongóinak, hogy eljegyezték őt.
Mi a különbség a mellimplantátumok között? - 1.rész

Mi a különbség a mellimplantátumok közöt...

Évtizedek óta az öt legnépszerűbb esztétikai beavatkozásnak számít a mellplasztika. Ami azonban változott az évek során, a technika és a felhasznált anyagok. Mi...
Hallgasd meg a nyár legnagyobb slágerét

Hallgasd meg a nyár legnagyobb slágerét

Előreláthatólag az idei nyár egyik legnépszerűbb dala lesz Katy Perry, Calvin Harris, Pharell és Big Sean közös alkotása.
< >