2021. 09. 08. - 11:00

Előrukkolt 2021-es 5G és 6G trendjeivel Kína

Előrukkolt 2021-es 5G és 6G trendjeivel Kína

Napvilágot látott a jelentés, amely Kína 2021-es 5G és 6G piaci összefoglalóját, valamint tendenciáit tartalmazza. Úgy tűnik, az ország nagyszabású távközlési hálózat kiépítésébe kezd.

Megjelentette Kína a 2021-es 5G és 6G piaci összefoglalóját, valamint trendjeit.
 
Az 5G piac mérete a várakozások szerint több mint 1 milliárd dollár lesz évente globális szinten. Ezzel összefüggésben a keleti ország nagyszabású távközlési hálózat kiépítésébe kezd, s várhatóan hatalmas piaccá is válik.
 
Kína már most előnyt kovácsol a 4G hálózat biztosította, ultra-szélessávú hálózati hozzáférésből, az 5G-vel kapcsolatban pedig úgy látják, a technológia drámai módon megváltoztatja majd az emberek életmódjának és munkájának mikéntjét. Olvasd el: Miért érkezik ilyen lassan a 6G? Itt a válasz
 
Kína nagyszabású távközlési hálózat kiépítésébe kezd
Kína nagyszabású távközlési hálózat kiépítésébe kezd
 
A koronavírus-járvány rendkívül sok embert kényszerített arra, hogy módosítson életmódján, az 5G fejlesztésének fontossága pedig ismét előtérbe került.
 
A kínai kormány nagyon igyekszik bővíteni az 5G lefedettségi területét, nemcsak egy robusztus és problémamentes hálózat kiépítése, hanem a kínai gazdaság újjáélesztése érdekében is.
 
Ennél is lényegesebb azonban, hogy az 5G-t a 6G-re áttérés folyamatának tekintik - a technológiai fejlődés folyamatos ütemben zajlik. Olvasd el: Dübörög a 6G kutatás - az 5G már nem is releváns?
 
A friss jelentés kitér a Kínában jellemző 5G piaci trendekre, beleértve az alkalmazott alkatrészek (például az antennák) sajátosságait, az ellátási láncot, az 5G bázisállomásokat és az eszközök piacának előrejelzését, az 5G eszközök és szolgáltatások tendenciáit, de részletezik a 6G fejlesztését is.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.