2022. 04. 19. - 10:35

Első ízben tart 6G-fórumot a Samsung

Első ízben tart 6G-fórumot a Samsung

Először rendez 6G-fórumot a Samsung Electronics a következő generációs kommunikációs technológiával kapcsolatos információk és betekintések megosztására 2022 májusában.

Első alkalommal tart fórumot a Samsung Electronics 2022 májusában: célja a következő generációs kommunikációs technológiával, a 6G-vel kapcsolatos betekintések és tudás megosztása.
 
A Következő hiper-kapcsolattal rendelkező tapasztalat elnevezésű 6G fórumra a tervek szerint május 13-án kerül sor.
 
A regisztrált résztvevők minden ülés előtt feltehetik kérdéseiket vagy kérdéseiket az esemény honlapján.
 
A Samsung 6G fóruma az akadémia és az ipar vezető globális szakértőit ​​fogja össze. Ők nyújtanak betekintést a világot 2030-ban már meghatározó technológiák jövőjébe. Olvasd el: Nem korai felkészülni a 6G-re
 
Első alkalommal tart 6G fórumot a Samsung Electronics
Első alkalommal tart 6G fórumot a Samsung Electronics
 
A fórumot a Samsung hivatalos YouTube-csatornáján is élőben közvetítik. A rendezvény két részre oszlik, délelőtti és a délutáni szekciókra. Olvasd el: Nagyobb globális együttműködést sürget a 6G
 
A délelőtti ülésen a „6G légi interfész” témában tartanak megbeszéléseket, míg az „Intelligens hálózat a 6G-hez” témában délután zajlik majd foglalkozás.
 
Az eseményről, az előadókról és a panel tagjairól a Samsung hivatalos weboldalán találunk további információkat.
 
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.