2021. 11. 30. - 11:35

Fenntartható 6G-ért fogott össze két nagyvállalat

Fenntartható 6G-ért fogott össze két nagyvállalat

Megállapodást kötött a VMware (VMW) a Mitacs non-profit szervezettel – céljuk fellendíteni a kanadai egyetemekkel folytatott alkalmazott kutatást, az összeköttetés javítása és a 6G fenntartható útja érdekében.

Megállapodást kötött a Mitacs non-profit szervezettel a VMware. A partnerség célja a kanadai egyetemekkel folytatott alkalmazott kutatás fellendítése, az összeköttetés javítása és a 6G fenntartható útja.
 
A Mitacs jól ismert Digital Equity Grid Innovation elnevezésű kezdeményezéséről - más néven TETRA-ról -, mely összeköti az ipart a kanadai akadémiai intézményekkel.
 
A Mitacs-szal való együttműködés a VMware Automated Life víziójával áll szinkronban – bevezeti az alkalmazott kutatás fejlesztését, tovább vázolva a 6G fenntarthatóságának útját. Olvasd el: Magaslati kapcsolódási próbát végez az Airbus és a Docomo
 
Az együttműködés célja alkalmazott kutatás fellendítése, az összeköttetés javítása és a 6G fenntartható útja
Az együttműködés célja alkalmazott kutatás fellendítése, az összeköttetés javítása és a 6G fenntartható útja
 
A VMware és a Mitacs az Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) Future Networks Initiative (FNI) kezdeményezésével is együttműködik. Az FNI az IEEE műszaki közössége, mely Montrealban egy TETRA kutatási és innovációs központ létrehozására törekszik.
 
Az IEEE a világ legnagyobb műszaki szakmai szervezete, amely a technológia fejlesztésén dolgozik az emberiség javára. Olvasd el: Műholdkonstellációt épít Kína a 6G-fejlesztés támogatására
 
Céljuk az is, hogy megoldásokat kínáljanak a megfizethető internet-hozzáférésre.
 
„A 6G felé vezető út az internet alapvető átépítését igényli egy nyílt gridre, amely mindenhonnan elérhető, és mindenki számára magával ragadó alkalmazásokat hoz” – mondta a VMware technológiai igazgatója, Kit Colbert.
 
Hozzátette: mindez szükségessé teszi a fizikai és digitális rendszerek jelentős előrehaladását széles körű partnerségek és valódi ágazatközi együttműködés révén. A Mitacs-szal kötött együttműködés célja, hogy ezt az előrelépést előremozdítsák, munkájuk középpontjába állítva a fenntarthatóságot és a digitális egyenlőséget.
 
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.