2022. 08. 18. - 13:27

Az autonóm járművek jelentik a jövőt?

Az autonóm járművek jelentik a jövőt?
Az önvezető autók egyre népszerűbbek és erre jó okuk van. Számos előnyt kínálnak a hagyományos autókkal szemben, többek között nagyobb biztonságot, kevesebb forgalmi torlódást és kevesebb károsanyag-kibocsátást. 
Sokan nem tudják, hogy az autonóm járművek nemcsak a közlekedés jövőjét jelentik, hanem a mesterséges intelligencia jövőjét is.
 
 
Az autógyártók a mesterséges intelligenciát az autógyártás szinte minden területén alkalmazzák, a tervezéstől a marketingig és az üzemeltetésig. Ahogy az autonóm járművek egyre elterjedtebbé válnak, a mesterséges intelligencia egyre fontosabb szerepet fog játszani a megépítésükben és üzemeltetésükben. Ez különösen igaz a fuvarmegosztó alkalmazásokban, ahol az autonóm járművek az utasok célállomások közötti szállítására használhatók.
 
Már robottaxival is utazhatunk
 
Az alábbi vállalatok az autonóm járműtechnológia élvonalában vannak:
A Motional bemutatta legújabb robottaxiját, amely több mint 100 000 önvezető fuvart biztosított.
 
 
Az Optimus Ride önvezető járműveket gyártó vállalat autonóm autókat készít, elektromos járművei hatékonyabb és fenntarthatóbb vezetést tesznek lehetővé. 
 
Az autonóm járművek jelentik a közlekedés jövőjét és a mesterséges intelligencia a kulcs a megvalósításukhoz.
 
 
 
H.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.