2009. 06. 09. - 06:46

Az új Mazda6 és a Kizuna

Az új Mazda6 és a Kizuna
A Mazda6 újjászületett. A lenyűgöző új Mazda6 tervezését és fejlesztését az a világos és ambíciózus cél vezérelte, hogy a vásárlók teljes mértékben átélhessék a japán kizuna filozófiáját.
Tekintse meg a Mazda6 videóját!


Ez az érzés akkor születik, amikor a teljesítmény, a kényelem, a magabiztosság, a stílus és a vonzó megjelenés tökéletes kombinációja mély vonzalmat alakít ki az új Mazda6 tulajdonosában.

Mazda6

A Mazda6 újjászületett
A Kizuna és az új Mazda6

Hogyan képes elérni ezt a fajta erős érzelmi kötődést az új Mazda6? Elsősorban inspiráló és sportos vezetési élményével, mely biztosítja, hogy Ön az autóval egynek érezze magát. Aztán a minőségi anyagok és felsőfokú összeszerelési minőség által biztosított exkluzív érzéssel. Nem utolsósorban pedig, a gazdag felszereltség és felsőfokú kényelem a mindennapokban is végtelen élménnyé varázsolják az autó használatát.

 

Oldalról

Mazda6 - Kényelem, magabiztosság, stílus

 

Az új Mazda6 fejlesztései környezetvédelmi és biztonsági előnyökkel is járnak. Az alacsony fogyasztás és károsanyag-kibocsátás mellett jelentős aktív és passzív biztonsági fejlesztéseket is végrehajtottak.

 

Összességében az új, továbbfejlesztett Mazda6 azok számára készült, akik bátran vállalják a vezetés iránt érzett szenvedélyüket. Miért követné a többieket? Induljon saját útjára az új Mazda6-tal!

 

Madártávlatból

Mazda6 - Elegáns, mint egy luxusautó

 

Elegáns, mint egy luxusautó. Sportos stílusa vonzza a tekinteteket. Megjelenése kiemelkedő menettulajdonságait is előrevetíti. A Mazda6 szenvedélyt és büszkeséget áraszt. Az utastérbe ülve az új Mazda6 köszönti Önt. Az "üdvözlő funkció" kivilágítja a műszereket valamint az audiorendszert, pont olyan, mintha az autó életre kelt volna. Határozott, dinamikus formaterve a Mazda sportautós fellépését is magában hordozza, melyet olyan egyedi, megkülönböztető stílusjegyekkel told meg, mint a kategóriában új mércét állító, exkluzív ellipszis alakú lámpatestek komplex, csúcstechnológiájú belső kialakítással. A Mazda egyedi megjelenését az ívelt tetővonal és kidomborodó lökhárítók mellett az autó elegáns, sima sziluettje is biztosítja. A hátsó C-oszlop oldalról ék alakot formál, ami a gyors haladás érzetét kelti.

 

Belső

Mazda6 - Komfort, kényelem

 

Az új Mazda6 belseje olyan, mint egy otthonos nappali szoba. A kifinomult környezet lehetővé teszi, hogy teljes szabadságban és könnyedséggel oldódjon fel a vezetés élményében.

 

Az új Mazda6 kiterjedt biztonsági és lopásvédelmi tulajdonságai lehetővé teszik, hogy teljes magabiztossággal élvezze védelmét vezetés közben. Legfontosabb újdonság a szériafelszereltségnek számító dinmaikus menetstabilizáló trendszer és kipörgésgátló, valamint a bi-xenon fényszórókkal szerelt adaptív első világítás (AFS).

 

(Forrás: mazda.hu)

 

Márkafüggetlen Autó Online


 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.