2009. 05. 20. - 06:09

Chrysler Grand Voyager - Az inteligens egyterű

Chrysler Grand Voyager - Az inteligens egyterű

Fedezze fel, micsoda egységet alkot 30 új technikai megoldás intelligens kombinációja az eredeti egyterű legújabb és legnagyszerűbb változatában!

Tekintse meg a Chrysler Grand Voyager videóját!

 

 

 

A teljesen új külső forma a jövőbe tekint. Benne 2.8 literes, közös nyomócsöves, turbódízel erőforrás gondoskodik a teljesítményről, melynek hatékony továbbítását 6 sebességes automata váltó segíti.

 

A Grand Voyager

Grand Voyager - A teljesen új külső forma a jövőbe tekint

 

A legendás Stow'n GoZ ülés- és csomagtartórendszernek köszönhetően a hét utas helyéből pillanatok alatt hatalmas rakodótér alakítható ki, ráadásul az ülések kivétele nélkül.

 

Oldalról

Grand Voyager - Feltűnő egyéniség

 

Ez az elképesztő rendszer 200-féle utas és csomag-elhelyezési variációval szolgál. A második és harmadik sor üléseivel a helyükön, a padló alatti tároló-rekeszekben rengeteg csomagnak találhatunk helyet.

 

Műszerfal

Grand Voyager - Modern technológia

 

A második és harmadik sor üléseinek a padló alá süllyesztésével pedig hatalmas, egybefüggő, sík csomagtér nyerhető. Álló helyzetben a harmadik sor ülései most akár egy gombnyomásra lehajthatók és megfordíthatók, így az autóból kifelé nézve is használhatjuk azokat.

 

Többféle variálhatóság

Grand Voyager - Többféle variálhatóság

 

 

(Forrás: chrysler.hu)

 

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.