2009. 06. 08. - 06:01

Citroën C4 PALLAS - Tekintélyes méretek

Citroën C4 PALLAS - Tekintélyes méretek
A C4 PALLAS kiemelkedik kategóriája szedánjai közül, és tekintélyes méretei miatt viseli a Citroen legszebb hagyományait idéző nevet. A kifinomult stílusú, hagyományos csomagterű modell rendelkezik a C4 aduival, sőt helykínálatát tekintve túl is szárnyalja azt.
Tekintse meg a Citroen C4 Pallas videóját!


2,71 méteres tengelytávja kategóriája legtágasabb autójává teszi, amely ráadásul hatalmas, 513 literes csomagteret is kínál. Figyelemreméltó menettulajdonságaival és 110 lóerős dízel-, illetve benzinmotorjával kiváló vezetési kényelmet biztosít. A C4 PALLAS-ban szériatartozék a négy elektromos ablakemelő, a tempomat, a CD-rádió és a légkondicionáló.

Út közben

A C4 PALLAS kiemelkedik kategóriája szedánjai közülAkár egyedül, csomagok nélkül utazik, akár családjával együtt indul útnak, a C4 PALLAS minden helyzetben megállja a helyét. Variálhatóságának köszönhetően - 2/3-1/3 arányban osztottan dönthető hátsó üléspad - többféle rakodási lehetőség kínálkozik. 513 literes, tágas csomagtartójában a személyes holmiknak is van bőven hely. A speciálisan kialakított, változattól függően hűtött kesztyűtartóban az ásványvizes üveg is remekül elhelyezhető.

Csomagtér

A Citroen C4 PALLAStágas csomagtérrel rendelkezikA blokkolásgátló rendszer (ABS) automatikusan szabályozza a féknyomást, hogy megakadályozza a kerekek blokkolását, fenntartva a maximális talajtapadást és a gépkocsi irányíthatóságát. Az ABS rendszerhez kapcsolódó elektronikus fékerő elosztó (REF) a fékek maximális hatékonyságának biztosítása érdekében kiegyenlíti a kerekek közötti (első/hátsó és jobb-/ bal oldali) féknyomást.

 


Citroen C4 PALLAS

Citroen C4 PALLAS - Megbízható társ hosszú utakra


Parkolási manőverezés közben az első és a hátsó lökhárítóba épített érzékelők hatékony segítséget nyújtanak az esetleges koccanások elkerülésében, mivel érzékelik a gépkocsi közelében található akadályokat, és hangjelzésekkel figyelmeztetik a vezetőt. A figyelmeztető hangjelzések gyakorisága az akadály közelségétől függően változik.

Belső

A C4 PALLAS utastere

 

 

A C4 PALLAS hátsó üléspadja igényeinek megfelelően alakítható: 2/3-1/3 arányban osztottan dönthető. A háttámlát és az ülőlapot lehajtva a rakodófelület hossza szinte varázsültésre 1,20 méterről 1,72 méterre növelhető. Ez igazán praktikus megoldás!(Forrás: citroen.hu)


Márkafüggetlen Autó Online

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.