2009. 05. 28. - 06:42

Dacia Logan MCV – Modern és robusztus forma

Dacia Logan MCV – Modern és robusztus forma

A Logan MCV az általa nyújtott kényelmi és modularitási előnyökkel hódíthatja meg az ön szívét: pillanatok alatt rekordnagyságú rakodóteret varázsolhat hátra, de akár egy héttagú család is maximális kényelemben utazhat. Az MCV modern és robusztus vonalvezetése erőt és megbízhatóságot sugall.

Tekintse meg a Dacia Logan MCV videóját!

 

 

Nagyvonalú arányai sejtetni engedik a bent található kényelmes és nagy tereket. Bent a formatervezés funkcionális, időtállóságra és mindennapi igénybevételre tervezték. A vezetőülés pozíciója olyan módon lett kialakítva, hogy az összes kezelőszerv tökéletesen és kényelmesen elérhető legyen.

 

 

Út közben

A Logan MCV -ben soha nem lesz helyszűkében!

 

A csomagtér egyedülálló kapacitással rendelkezik: 5 személyes konfigurációban 700 literes, 2 üléssel, pedig akár 2 350 liter tárolóhely áll az Ön rendelkezésére.

 

Csomagtér

Egyedülálló kapacitás!

 

 

A Logan MCV a variálhatóság bajnoka. A második üléssor teljes kényelmet nyújt, maximális helykihasználtság mellett, míg a harmadik sorban található két teljes értékű ülés akár egy szempillantás alatt kiemelhető - szükség esetén.

 

Belseje

A variálhatóság bajnoka! - Logan MCV

 

A Logan MCV-ben található benzines erőforrások már bizonyították dinamizmusukat és megbízhatóságukat, míg a választék direkt befecskendezéses turbodieselmotorjai ötvözik a legmodernebb technológiát, a halk üzemelést és a kiváló teljesítményt.

 

Hátulról

Új Dacia Logan MCV - Próbálja ki!

 

A Logan MCV megfelel a kor biztonsági kihívásainak. Az ABS-t,a vezető- és utasoldali légzsákokat,az oldallégzsákokat, vagy a 3 pontos öveket és a fejtámlákat mind az Ön kényelmét és biztonságát szem előtt tartva terveztük meg. A legkisebbek biztonságáról a hatsó üléssor oldalsó üléseinek ISOFIX kompatibilitása gondoskodik, a megfelelő gyerekülés beszerelésével.

 


 

[Forrás: dacia.hu]

 

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.