2009. 05. 19. - 06:17

Dacia Logan Van - Egyszerű és okos megoldások

Dacia Logan Van - Egyszerű és okos megoldások
A Dacia egyszerű és okos megoldásokat kínál. Ön a találékonyságot keresi ésszerű áron - a Dacia ezt az értéket képviseli. Kishaszonjárműveik ötletessége kimagasló. Gazdag helykínálatot nyújtanak a vezetőnek, az utasoknak és csomagjaiknak, továbbá olyan ár-érték arányt képviselnek, amelyben a szükséges funkciók kompromisszumok nélkül érhetők el. A biztonság terén a Renault minden európai szabványnak megfelelő, már jól ismert szakértelmét kínálják.
Tekintse meg a Dacia Logan Van videóját!


A Logan Van a praktikus kishaszonjármű. Megbízható és ellenálló, akár 800 kg hasznos teherbírást, 1,94 m rakodóhosszt és 2,5 m3 rakodási terjedelmet biztosít, hogy problémamentesen szállíthasson vele bútorokat, festékdobozokat vagy egyéb rakományt.

Dacia Logan Van

A Logan Van a praktikus kishaszonjárműA két oldalsó ajtó, illetve az osztott hátsó ajtók kényelmes hozzáférést biztosítanak még akkor is, ha szűk helyen kell dolgoznia, 40, 90 és 180 fokban nyitható módon.

Dacia Logan Van

A két oldalsó ajtó, illetve az osztott hátsó ajtók kényelmes hozzáférést biztosítanakA kabin és a raktér közötti teljes válaszfal biztonságosan választja el önt és utasait a rakománytól.

Rakodótér

Dacia Logan Van - Tágas terekTágas belső terével okos megoldások révén könnyíti meg a mindennapokat. A Logan Van szolgálatkész és hatékony.

Út közben

A Logan Van szolgálatkész és hatékonyTárolózsebek az ajtókban, hatalmas kesztyűtartó; a Logan Van vezetőülése egy szóval jellemezhető: praktikus. Legyen szó a mindennapi munka eszközeiről vagy dokumentumokról, mindennek megtalálhatja a helyét. Ám a praktikum semmiképp nem megy a kényelem rovására. A bizonyíték az ergonomikus középkonzol, rádióval és klímaberendezés kezelőszerveivel.

(Forrás: dacia.hu)


Márkafüggetlen Autó Online 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.