2009. 06. 06. - 07:26

Dodge Nitro – Erőteljes megjelenés, csiszolt vonalak

Dodge Nitro – Erőteljes megjelenés, csiszolt vonalak

A Dodge Nitro erőteljes megjelenése és csiszolt vonalai mindenkit lenyűgöznek!

Tekintse meg a Dodge Nitro videóját!

 

Az egyedi célkereszt díszrács, az erőteljes megjelenés és a csiszolt vonalak úgy emelkednek ki a tömegből, mint egy testépítő.

 

A merész, letisztult utasteret modern króm és ezüst díszítőelemek, könnyen olvasható műszerek, és sok praktikus tároló hely jellemzi. A két V6-os, vagy a 2.8-as turbódízel motorral, a sportos futóművel, és az összkerékhajtással a Nitro nem a szabályok szerint játszik - hanem ő maga írja őket! Lépjen az izgalmak útjára, mert itt az ideje, hogy észrevegyék!

 

Szemből

Dodge Nitro - Elegáns óriás

 

A Nitro erőteljes négyliteres V6-os motorja elektronikus vezérlésű ötsebességes váltóművön keresztül adja le erejét. Kívánság szerint akár ötsebességes automata is rendelhető, akár ehhez, akár a 2.8 literes dízelmotorhoz. Alapból minden 3.7 literes V6 erőforrással felszerelt modell elektronikus négysebességes automatikus váltóművel készül.

 

Nitro

Nitro - Korszerű vonalvezetés

 

A Nitro SXT és R/T modellek kormányról is irányítható Elektronikus Járműinformációs Központtal büszkélkedhetnek, amely olyan fontos információkat jelenít meg, mint a keréknyomás, a digitális iránytű, a külső hőmérséklet, a napi kilométer számláló, a személyes beállítások, az audio beállítások és a rendszerüzenetek. Mindezen adatokat több nyelven is képesek megjeleníteni.

 

Oldalról

Dodge Nitro

 

A Nitro opcionális szórakoztató rendszerének 16.5 centiméteres, színes érintőképernyőjén GPS navigáció és valósidejű forgalmi helyzetkép is megjeleníthető DVD-t játszik, míg USB 2.0 csatlakozóján keresztül fényképeket, zenefájlokat és más média állományokat lehet a 20 gigabájtos merevlemezre letölteni.

 

Utastér

Merész, letisztult utastér

 

A menetstabilizálót úgy tervezték, hogy extrém helyzetekben is segítsen megtartani a jármű feletti uralmat. Az ESP érzékeli, ha a jármű elkezd megpördülni (túlkormányozott), vagy kisodródni (alulkormányozott), és megpróbálja visszaállítani a helyes pályát. Ilyenkor automatikusan szabályozza a gázt, és az egyes kerekeken egymástól függetlenül adagolja a féket.

 

Hátulról

Tágas csomagtér

 

A Nitro R/T tágas ötszemélyes utastere ellenállhatatlan csábítás egy jó autózásra! Polírozott ezüst és króm díszítőelemek egészítik ki az egyszínű, fűtött R/T hímzésű bőrülések hangulatát.

A csomagtér padlója (alapfelszerelés az SXT és R/T modelleken) 457 millimétert csúszik kifelé a hátsó lökhárító fölé, ezzel is megkönnyítve a nehéz, vagy esetlen csomagok berakását. Hihetetlen 181 kilogrammos kapacitásával, és a hat csomagrögzítő ponttal azon fog majd gondolkodni, hogyan tudott élni nélküle.

 


 

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.