2009. 06. 02. - 05:10

Fiat Fiorino

Fiat Fiorino
Tágas, kényelmes, könnyen kezelhető. Robosztus, mégis fürge. Ráadásul pénztárcájához is barátságos. A Fiorino igazi társ, bármerre is vezessen útja.
Tekintse meg a Fiat Fiorino videóját!


Kompakt

A Fiorino tervezése során fontos szempont volt, hogy egyaránt alkalmas legyen a kis- és nagyvárosi közlekedésre is. Könnyű vele navigálni, parkolni, könnyű a ki- és berakodás - a Fiorino probléma nélkül eljut olyan helyekre is, amelyek más kisáruszállítókkal megközelíthetetlenek. Visszafogott szélességének (1,71 m) és hosszának (3,86 m) köszönhetően rendkívül könnyen halad előre a forgalomban. A fordulási köre is csupán 9,95 méter. A Fiorino mozgékony, mint egy személyautó, tágas és robusztus mint egy kisteherautó - egyszóval tökéletes munkatárs mind a városközpontban mint a városon kívül.

Szemből

Fiat FiorinoTágas
Kívülről kompakt, belülről tágas. A raktér alapterülete meglepően nagy, és szabályos négyzet alakja miatt jól kihasználható. A Fiorino minden részletének kialakítása a rakomány könnyű elhelyezését segíti. A raktér térfogata 2,5 m3 , mely azonban a padlóval egy szintbe lehajtható jobb első ülésnek köszönhetően 2,8 m3-re növelhető; a raktér teljes hossza 2,5 m. A raktér padlójának földtől mért magassága 52,7 cm, a jármű teherbírása (vezetővel együtt) 610 kg.

 

Oldalról

Gazdaságos
A Fiorino 1.3 16v 75 LE Multijet dízel motorja rendkívül környezetbarát és üzemeltetési költségei is alacsonyak.


A motor megfelel az Euro 4 követelményeknek, és az alacsony karbantartási költségek mellett biztosítja az üzemanyagtakarékosságot is, csupán 4,5 litert fogyaszt 100 km-en - azaz egyetlen tankolással nem kevesebb, mint 1000 km tehető meg vele! A 119 g/km széndioxid-kibocsátás igazán környezetbarátnak nevezhető. A két éves karbantartási intervallumnak és a 30.000 kilométerenként előírt olajcserének köszönhetően az üzemeltetési költségek nagyon kedvezőek.

 

Csomagtér

Kivételesen alacsonyak a javítás és karbantartás költségei is. A sérülékenyebb és drágább részek, mint a motorháztető, a lámpacsoportok és a lökhárítók úgy helyezkednek el, hogy ütközés esetén kevésbé sérüljenek. Az oldalsó védőcsíkok könnyen cserélhetők, míg a sérült hűtőrács-tartók és fényszórók cseréjét egy speciális javítócsomag teszi olcsóbbá.

 

Út közben

A Fiat Fiorinóval minden adókedvezmény kihasználható, és rendkívül alacsony károsanyag-kibocsátásának köszönhetően (az 1.3 Multijet esetében) nem kell félni attól, hogy gépjárműhasználati tilalmak hatálya alá esik.

 

(Forrás: fiat.hu)

 

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.