2009. 05. 21. - 06:57

Fiat Scudo áruszállító

Fiat Scudo áruszállító
Megbízható, ügyes, fürge és erőteljes. Az új Scudo egy mindenre kész, professzionális jármű.
Tekintse meg a Fiat Scudo videóját!


Kiemelkedően nagy rakodótér

Az új Scudo maximális terhelhetősége valóban kiemelkedő: a maximális raksúly - a vezetővel együtt - 1200 kg, a rakodótér térfogata 7 m³. A be- és kirakodást megkönnyíti a rendkívül alacsonyan elhelyezett, a földtől mindössze 49 cm-re lévő rakodóküszöb (pneumatikus hátsó felfüggesztéssel)

Fiat Scudo

Fiat Scudo - Megbízható, ügyes, fürge és erőteljesKényelem és kezelhetőség
Úgy lehet bele pakolni, mint egy furgonba, de vezetni olyan, mint egy személygépkocsit: egyes részletek kifejezetten a jobb hangszigetelést és a kevesebb rázkódást szem előtt tartva kerültek kialakításra. A kezelőszervek jól láthatók, a sebességváltó kar a műszerfalon kapott helyet, az elektromos működtetésű ablakemelő és visszapillantó tükör (opció) kezelőszervei pedig a vezetőoldali ajtón találhatók.

 

Belülről

Scudo - Úgy lehet bele pakolni, mint egy furgonba, de vezetni olyan, mint egy személygépkocsit

 

A első üléspad háttámlája lehajtható asztalként is funkcionál, amely iratok rögzítésére szolgáló csíptetővel, mobiltelefon tartóval és dupla pohártartóval (opcionális) is rendelkezik. Mindezek mellett számtalan rekesz, fiók és zseb segít abban, hogy a Scudo egy valóban különleges munkahely legyen.

 

Raktér

A Fiat Scudo tágas teret kínál

 

Euro 4 károsanyag-kibocsátási szabványnak megfelelő új Multijet motorok
Az új Scudo különféle Multijet motorokkal rendelhető, melyek mindegyike megfelel az Euro 4 károsanyag-kibocsátási szabványnak. Valamennyit kiváló teljesítmény és gazdaságos üzemeltethetőség jellemzi, rendszeres karbantartást csak 30 000 kilométerenként igényelnek.

 

Fiat Scudo

A Fiat Scudo tökéletes munkatárs

 

(Forrás: fiat.hu)

 

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.