2009. 06. 23. - 06:41

Intenzív érzelmeket ébreszt: Audi A5 Cabriolet

Intenzív érzelmeket ébreszt: Audi A5 Cabriolet

Dinamikus és tetszetős: az új A5 Cabriolet vérbeli Audi, amely különösen intenzív érzelmeket vált ki vezetőjéből és utasából egyaránt.

Tekintse meg az Audi A5 videóját!

 

E vászontetős négyüléses sportos karakterét a nyitott autózás izgalmas élményével ötvözi, mégpedig magas fokú kényelem és mindennapos használhatóság mellett. Hétféle erőteljes motor, agilis futómű és igényes extrafelszerelések széles palettája teszi az Audi újdonságát a középkategória legvonzóbb kabriójává.

 

Audi A5 Cabriolet

Igényes extrafelszerelések széles palettája teszi az Audi újdonságát a középkategória legvonzóbb kabriójává

 

 

Az A5 Cabriolet kínálatában kezdetben három benzines és két dízelmotor szerepel, 132 kW (180 LE) és 195 kW (265 LE) közötti teljesítménnyel.

 

Audi A5 Cabriolet hátsó része

Audi A5 Cabriolet

 

Az elsőkerék-hajtás mellett az Audi az erősebb motorváltozatokhoz a quattro állandó összkerékhajtás rendszerét is kínálja. Az innovatív sport-differenciálmű a két hátsó kerék között is változó nyomatékelosztást biztosít, az Audi A5 Cabriolet modelleket még dinamikusabbá és biztonságosabbá avatva.

 

 

Oldalról

Az Audi A5 Cabriolet az Audi progresszív formai nyelvezetét a nyitott autók látványos és izgalmas karakterével ötvözi

 


 

Az Audi A5 Cabriolet az Audi progresszív formai nyelvezetét a nyitott autók látványos és izgalmas karakterével ötvözi. Hosszú motorházfedele, éles vonalai, lendületes vállöve, elegáns ívű felületei, nagyméretű kerekei, markáns orr- és kifejező farkialakítása a szoborszerű formák és egyfajta sajátos érzékiség egységét testesítik meg.

 

Az A5 Cabriolet az Audira oly jellemző módon szintén kiemelkedő szilárdságú karosszériaszerkezetre épül, amely egyben rendkívül pontos irányíthatósági tulajdonságai, magas fokú kényelme és legmagasabb fokú ütközésbiztonsága alapjául is szolgál.

 

Az utasteret minden részletében - ismét csak az Audira jellemző módon - lágyan ívelő formák eleganciája, funkcionális ergonómia és csúcsszínvonalú kidolgozás jellemzi. A műszerek csepp alakú szegélyei immár modern klasszikus motívumként jelennek meg. A plasztikusan formált „cockpit" a vezetőre összpontosít, miközben folyamatosan ívelő vonalak kapcsolják a középkonzolhoz illetve az ajtókárpitokhoz.

 


Műszerfal

Audi A5 - Komfort, kényelem egész úton

 

A csúcsváltozat exkluzív technikákat hoz el az autóba: különösen magas felbontású monitort, nagy kapacitású merevlemezt a zenei fájlokhoz és a címlistákhoz, illetve az MMI kezelőegység speciális joystick-funkcióját. Az olyan „fineszek" segítségével, mint a Bang & Olufsen hangrendszer vagy a digitális TV-tuner, az „MMI Navigation plus" berendezése akár valóságos high-end médiacentrummá is fejleszthető.

 

[Forrás: audi.hu]

 

 

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.