2009. 05. 13. - 06:07

Itt van. Az új Skoda Yeti.

Itt van. Az új Skoda Yeti.
Lépjen be a Yeti világába! Egy világba, amely ötvözi a városi életet a természettel, ahol a kalandok kezdődnek, amely tele van nagyszerű élményekkel. Fedezze fel a titkot...
Tekintse meg a Skoda Yeti videóját!


Mi is az a Yeti?

A Yeti egy ügyes kompakt SUV. A Skoda Auto a modellválaszték ötre való bővülését ünnepelte Genfben, ahol bemutatta a Yetit. A 4,2 méter hosszú, 5-ajtós autó könnyű kezelhetőségével, - amely nagyfokú biztonsági felszereltséggel párosul, - valamint stílusos külsejével tűnik ki. Kompakt, vonzóan stílusos, és tele van meglepetésekkel - ez az új Yeti.

Út közben

Skoda Yeti - Bírja a kihívásokat


Hogyan is néz ki a Yeti?
A markáns elülső rész a bordázott hűtőráccsal valamint a barátságos fényszórók magabiztosan hirdetik a Yeti ©koda családhoz való tartozását. A kocsi oldalsó részének robosztus, szilárd kinézetét a C oszlop határozottsága adja, 17 collos kerekeken, anélkül, hogy „nehézsúlyúnak" tűnne. Megfelel a letisztult forma követelményeinek, az ülések magasan helyezkednek el, sokrétű funkciókkal rendelkezik, és mindez úgy van megtervezve, hogy az autó, annak ellenére, hogy robosztus, inkább könnyedséget sugall, mint lomhaságot.

 

©koda Yeti

A Yeti egy ügyes kompakt SUV


A Yeti kialakításakor a környezetvédelmi szempontokra is figyelmet fordítottak, csakúgy, mint a csomagtérre, a biztonságra és az úttartásra. A csomagtér nagysága változtatható: egészen 1760 literig növelhető, ha eltávolítjuk a hátsó üléseket. A gondosan kiegyensúlyozott futómű lehetővé teszi a vezető számára, hogy megvalósítsa, amit már a dizájn is sejtetni enged: ez az autó élvezetes és dinamikus vezetési élményt nyújt.

 

©koda Yeti

Skoda Yeti - Robusztus erő

 

Mit rejt a Yeti?
A motorháztető alatt a Yeti egy turbómotort rejt, amely választható 2 benzines (1.2 TSI/77 kW és 1.8 TSI/118 kW teljesítménnyel) és három dízeles (2.0 TDI CR DPF 81 kW, 103 kW és 125kW teljesítménnyel) változatban is. Mindegyik motor alacsony fogyasztással és kibocsátási értékkel rendelkezik. Természetesen, mivel ez egy SUV, a vásárlók egy 4x4-es változathoz is hozzájuthatnak, amely különösen alkalmas terepre és kiváló vonóereje van.

 

Belső

Skoda Yeti - Komfort, kényelem egész úton

 

(Forrás: skoda.hu)

 

Márkafüggetlen Autó Online


 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Kérjen árajánlatot!

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.