2009. 05. 29. - 06:06

Jeep Commander - Nagy kihívásokhoz

Jeep Commander - Nagy kihívásokhoz

A Jeep Commander a Jeep 65 éve tartó úttörő fejlesztéseinek csúcsa.

Tekintse meg a Jeep Commander videóját!

 


 

A klasszikus Jeep stílusjegyek mellett legendás off-road képességeivel és kiemelkedő közúti menettulajdonságaival a Jeep Commander minden járható és járhatatlan úton megkérdőjelezhetetlenül uralkodik az elemek felett. Mindehhez három, egyedülálló Jeep erőforrással rendelhető: a 3.0 V6 CRD, a 4.7 V8, vagy az 5.7 HEMI motorral, amelyek közül mindegyikkel eljuthat, ahová csak akar.

 

Elölről

Lekerekített, de mégis szögletes profiljával a Jeep Commander tökéletesen illusztrálja a terepjárás kihívásait

 

Lekerekített, de mégis szögletes profiljával, hátsó fogantyúival, tradicionális, hétrácsos hűtőmaszkjával a Jeep Commander tökéletesen illusztrálja a terepjárás kihívásait. A kifinomultság és összeszerelési pontosság a legendás Jeep négykerékhajtási képességekkel párosulva egy minden elemében modern, mozgékony és könnyen manőverezhető járművet alkot. Egy autó, amely városban is, vidéken is otthon érzi magát.

 

Út közben

A Jeep Commander minden járható és járhatatlan úton megkérdőjelezhetetlenül uralkodik az elemek felett

 

A Commander lélegzetelállítóan sokoldalú utastere tökéletes kiegészítése hihetetlen terepjáró képességeinek. Az első, hétszemélyes Jeep változatként hatalmas helyet kínál a csomagoknak, rugalmasan variálható, 40/20/40 arányban osztott második üléssora, és 50/50 osztású harmadik üléssora pedig az utasok számára nyújt végtelen szabadságot.

 

Műszerfal

A Commander lélegzetelállítóan sokoldalú utastere tökéletes kiegészítése hihetetlen terepjáró képességeinek

 

A széria-felszerelésű passzív biztonsági rendszertől a ParkSense tolatóradaron át, az Elektronikus Stabilitás Programig (ESP) és gumiabroncs nyomásellenőrző rendszerig, a Jeep Commander tele van aktív és passzív biztonsági berendezésekkel.

 

Hátulról

Jeep Commander - Útra és nehéz terepre egyaránt jó választás!

 

Nagy hangsúlyt fektettek a tervezők a Commander elsőrangú aktív és passzív biztonságtechnológiájára, hogy Ön mindig biztonságban érezhesse magát vezetés közben.

 

[Forrás: jeep.hu]

 

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.