2009. 06. 26. - 06:20

Klasszikus név, klasszikus stílus - Opel Astra Classic II

Klasszikus név, klasszikus stílus - Opel Astra Classic II
Az Astra Classic II családban minden megtalálható, ami egy modern kompakt autótól elvárható. Akár az ötajtós, a négyajtós vagy a Caravan modellt választja, Ön olyan autóra tesz szert, amelyben a határozott vonalvezetés és rendkívüli kényelem kimagasló műszaki megoldásokkal és lélegzetelállító teljesítménnyel párosul. Ez az autó egy önálló, dinamikus személyiség, amely a szó minden értelmében klasszikus.
Tekintse meg az Opel Astra Classic II videóját!


Az autók formatervezői nem ismernek lehetetlent.


A különleges, szabálytalan alakú ikerfényszórók és a motorháztetőn található trapéz alakú hűtőrács az Astra Classic II elejének meghatározó formái. Az Astra Classic II rendkívül izgalmas formája láttán biztosan felcsillan a szeme.


Az Astra Classic II intelligens ugyanakkor funkcionális.


Ha készítenének intelligenciatesztet autók számára, az Astra Classic II biztos, hogy messze a maximális érték fölött teljesítene. Az Astra szélesebb tengelytávja és a beltér sokféle felhasználást lehetővé tevő kialakítása nagyobb teret és többféle hasznosítást tesz lehetővé, mint ami egy ilyen méretű autótól elvárható. Mindössze pár másodperc alatt könnyedén elegendő helyet lehet benne csinálni az utasok és poggyász számára egyaránt. Ugyanakkor, az Astra Classic II nemcsak a beltér kialakításában rejlő számtalan lehetőség miatt számít annyira sokoldalú, sportos, családbarát, hosszabb és rövidebb utakra egyaránt kényelmes autónak. Ennél sokkal többről van szó.

 

Astra Classic II

Astra Classic II

 

Minden egy helyen: a szemei előtt és a keze ügyében.


A lényeg, hogy tájékozódjon az ember, de ne vesszen el a tengernyi információban. Mire vágyhat még egy jármű vezetője? Az Astra Classic II vezetői környezetének kialakítása az Opel több évtizedes ergonómiai tervezésének csúcsa. Minden, amit a vezetőnek látnia, állítgatnia kell, pont ott van, ahol lennie kell. Kétség nem férhet hozzá - ilyen vezetői környezettel a jármű vezetőjének vezetés közben soha semmit nem kell keresgélnie.

 

Út közben

Az Astra Classic II rendkívül izgalmas formája láttán biztosan felcsillan a szeme


Eressze szabadjára a képzelőerejét!


Az Astra Classic II kifejezi tulajdonosának személyiségét, így annak igényei és szükségletei szerint alakítható. Az Opel opcionális felszereltségei között egy sor, a vezető kényelmét szolgáló termék található. Ezek mindegyike gyárilag beszerelhető és tökéletesen illeszkedik az eredeti formához. Amennyiben valami olyanra lenne szüksége, ami az Astra Classic II-ban nincs meg, azt bármikor beszerelheti.

 

Utastér

Astra Classic II - Komfort, kényelem egész úton


A biztonság nálunk alapfelszereltség


A biztonság és a teljesítmény nem zárják ki egymást. Légzsákok, halogén lámpák, ABS, stb. - dinamikus, nagyteljesítményű motorokkal. Mindegy, hogy milyen motort választ, biztos lehet benne, hogy nemcsak a teljesítménye kiváló, de ugyanakkor gazdaságos, biztonságos és környezetkímélő is.

 

Műszerfal

Az Astra Classic II műszerfala

 

 

(Forrás: opel.hu)

 

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.