2009. 06. 24. - 06:26

Mercedes Sprinter – Jöhet bármi!

Mercedes Sprinter – Jöhet bármi!

Olyan partnerre vágyik, aki a legmagasabb szintű követelményeknek is megfelel? Akkor az új Sprinter éppen Önnek készült. Az új Sprinter zárt áruszállító új távlatokat nyit a szállítókapacitásával.

Tekintse meg a Mercedes Sprinter videóját!

 

Az új Sprinter zárt áruszállító új távlatokat nyit a szállítókapacitásával. Az új Sprinter zárt áruszállító a négyféle karosszériahosszúságnak és a három különböző raktérmagassággal elérhető, különlegesen magas tetőnek köszönhetően akár 17 m3-es raktérrel és 2710 kg-os terhelhetőséggel rendelkezik. Inkább valami kisebbre vágyik? Semmi gond. A variálható raktérnek köszönhetően a zárt áruszállító majdnem olyan sokféle változatban létezik, mint ahány alkalmazási területe van.

 

Mercedes Sprinter

Sprinter - Rengeteg választási lehetőséget kínál, és mindig rendelkezésre állnak a megfelelő megoldások

 

Utasbarát összeállítás: az új Sprinter kombit kényelme, helykínálata és variálhatósága teszi csábító közlekedési eszközzé, akár kilenc személy számára. Rugalmasan alakítható raktere, a háromféle hossz, a két különböző tetőmagasság és a 3500 kg-os megengedett össztömeg bármely szállítási feladat esetén gondoskodik az igényekhez igazított, praktikus megoldásról.

 

Mercedes Sprinter

Utasbarát összeállítás: a Sprinter kombit kényelme, helykínálata és variálhatósága teszi csábító közlekedési eszközzé

 

Az új Sprinter platós teherautó lenyűgözően sok helyet nyújt - de nemcsak a rakomány, hanem a vezető és a kísérő számára is. Háromféle tengelytávjával, 4,3 és 8,7 m közötti rakfelületével és az akár hét személy számára helyet biztosító, duplakabinos változattal gyakorlatilag bármilyen szállítási feladat esetén meggyőző partner.

 

Az új Sprinter

Az új Sprinter platós teherautó lenyűgözően sok helyet nyújt

 

El sem hinné, mennyi lehetőséget rejt magában az új Sprinter alváz: a sokféle új, egyedi karosszéria-kialakítás, a háromféle tengelytáv és az 5,0 t megengedett össztömeg a garancia arra, hogy képes megbirkózni a legkülönfélébb kihívásokkal a szállítmányozás terén.

 

Mercedes Sprinter

El sem hinné, mennyi lehetőséget rejt magában az új Sprinter alváz

 

A Sprinter a biztonság terén is tele van újításokkal: az alapfelszereltség részét képező ADAPTIVE ESP és a rendelhető, bekanyarodást segítő funkcióval rendelkező bi-xenon fényszórók, illetve a kiegészítő világításrendszer csak néhány a számos példa közül.

 

[Forrás: mercedes-benz.hu]

 

 

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.