2009. 05. 25. - 06:08

Nissan Primastar - Időt és energiát takarít meg Önnek

Nissan Primastar - Időt és energiát takarít meg Önnek
Nincs több fejfájás, nincs több derékfájás: a rendkívül kezes Primastarral sok időt és energiát takaríthat meg, a rakodás egyszerűen. Kényelmesen megoldható.
Tekintse meg a Nissan Primastar videóját!


Nagy teljesítményű dieselmotorjainak köszönhetően a Primastar-ral élmény dolgozni.

A Primastar jól kezelhető, biztos úttartású. Ez az első MacPherson-, és a hátsó torziótengelyes-felfüggesztéseinek köszönhető. Automatikus gyújtásszabályozója, szervokormánya, a műszerfalba szerelt sebességváltó-karja segítségével könnyen kihozhatja Primastarjából a maximumot.

 

Nissan

A Nissan Primastar jól kezelhető, biztos úttartású

 

A Primastar úgy lett kialakítva, hogy Önnek időt takarítson meg. De amíg bepakolni nagyon egyszerű, lenyűgöző szállítókapacitása miatt telepakolni már nem annyira...

 

 

A vezetőfülkében

A Primastar tágas utasfülkéje olyan stílusos és komfortos, mint egy személyautóé. Széles szélvédője és hatalmas visszapillantó tükrei optimális kilátást biztosítanak. A modern, személyautóhoz illő műszerfal mindkét szélén pohártartó is található. A rengeteg tárolóhely, mint például a nagy ajtózsebek, melyek segítenek rendet tartani Primastarjában.

 

Út közben

A Primastar-t úgy tervezték, hogy a lehető legnagyobb biztonságban szállíthasson, árut és embereket egyaránt. Így Ön nyugodtan vezethet, s jobban tud az üzletre koncentrálni.

 

 

Oldalról

Praktikus és biztonságos: a távirányítású központi zár leginkább akkor hasznos, ha forgalmas úton kell áruját kipakolnia.

 

(Forrás: nissan.hu)

 

 

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.