2009. 06. 27. - 06:00

Peugeot 207 Van

Peugeot 207 Van
A Peugeot 207 Van ügyesen látja el feladatát, kétfős minibrigádnak tökéletes, ráadásul még jól is néz ki!
Tekintse meg a Peugeot 207 videóját!


Amellett, hogy rendelkezik a rácsos válaszfalú furgonok számos erényével (pl: visszaigényelhető áfa, masszív kialakítású raktér stb.), kis túlzással alkalmanként akár még „ügyvezetői" autóvá is felcsaphat a 207-es.

Peugeot 207 Van

A Peugeot 207 Van ügyesen látja el feladatát!Bátran megjelenhet vele bármilyen tárgyaláson, megbeszélésen, hiszen sármos külsejét egy az egyben az alapul szolgáló, divatos háromajtós kiviteltől örökölte.

Méretek

A Peugeot 207 Van rendelkezik a rácsos válaszfalú furgonok számos erényévelA 207VAN személyisége, stílusos formája, karakteres orr-része révén bizonyítást nyer, hogy egy kishaszonjármű is lehet elegáns!

Csomagtér

Peugeot 207 Van - Tágas terekHosszabb és magasabb lett elődjénél a 206 VAN-nél , optimális úttartása révén országúton precíz, városban jól manőverezhető, mindezek kiváló fékhatással párosulnak.

Peugeot 207 Van

A Peugeot 207 Van városban is jól manőverezhetőNyomatékos és környezetbarát 1.4 HDi erőforrása révén a munka örömmé válik, melyet az elsőrangú aktív és passzív biztonsági felszereltségnek hála, semmi sem zavarhat meg.

(Forrás: peugeot.hu)


Márkafüggetlen Autó Online - markafuggetlenauto.mconet.biz


 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.