2009. 05. 26. - 06:20

Porsche 911 Targa 4

Porsche 911 Targa 4
A Porsche 911 mindig is egyéniség volt a sportautók között. És a 911 Targa az a modell, amely sehova sem skatulyázható be. A hívei számára nincs más alternatíva. Ők azt a szabadságot élvezik, amivel ez az autó a nyitott és zárt autók előnyeit egyesíti. Az évszaktól és az időjárási körülményektől függetlenül.
Tekintse meg a Porsche 911 Targa 4 videóját!


Az elektromosan nyitható, üveg tetőmodul az új 911 Targa 4 modelleknél teljesen a karosszériába van integrálva. A 911 Carrera 4 és a 911 Carrera 4S technikai környezetében a végtelen tér érzetét kelti a vezetőben. Nyitva éppen úgy, mint zárva. Bármilyen idő legyen is. Bármelyik évszak legyen is. Nappal és éjjel egyaránt.

Szemből

A 911 Targa az a modell, amely sehova sem skatulyázható be


A körvonalak a csúcsosan végződő hátsó oldalablakoknak köszönhetően dinamikusan és elegánsan hatnak. És a 911 Carrera Coupé modellektől való megkülönböztethetőségről is gondoskodik. A tetővonal elegáns kialakítását még jobban kihangsúlyozzák az eloxált és polírozott alumíniumból készült díszlécek. Ezek az „A" oszlopnál kezdődnek, és végigfutnak az oldalablakok peremei alatt. Jól kiszámított hangsúly, amely újraértelmezi a klasszikus 911-es formavilágot.

 

Az új 911 Targa 4 modellek. Egyrészt teljesen önálló koncepció, másrészt ízig-vérig 911-es.

 

Fentről

Az autó a nyitott és zárt autók előnyeit egyesíti.

 

A 911 és egy 6 hengeres boxermotor. Tulajdonképpen az egyik nem is képzelhető el a másik nélkül. A lapos, rövid boxermotor az autó farában, a mélyen lévő súlypont, és az ennek köszönhető előnyök a tapadás és a menetdinamika szempontjából, már több, mint 40 éve elválaszthatatlanul kapcsolódnak a 911 modellhez. Éppen úgy, mint a rendkívül közvetlen reagálás és a pörgősség. És természetesen a hang.

 

Út közben

Porsche 911 Targa 4 - Dinamikus és elegáns

 

A 911 modellnél alkalmazott technika a maximális precizitást tükrözi. Mellőztük a feleslegest, a jót tovább tökéletesítettük és arra koncentráltunk, aki a legfontosabb: a vezető. Mit jelent mindez a 911 komfortja szempontjából? Ugyanezt.

 

Porsche

A 911 modellnél alkalmazott technika a maximális precizitást tükrözi

 

(Forrás: porsche.hu)

 

Márkafüggetlen Autó Online - markafuggetlenauto.mconet.biz

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

 

Kérjen árajánlatot!

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.