2009. 05. 17. - 06:37

Renault Grand Scenic - Teljes szabadság

Renault Grand Scenic - Teljes szabadság
Az Új Grand Scénic-kel teljes a szabadság: komfortos, tágas és könnyen variálható.
Tekintse meg a Renault Grand Scénic videóját!


A 7 üléses verziónál a 3.sor ülései a padlóba süllyeszthetők, és kényelmes mind a fejtér, mind a lábtér. A csomagtartó az előző generációnál is bőkezűbb (az 5 ülésesnél 752 liter, a 7 ülésesnél pedig 702 literes), de a hátsó ülések kivételével akár 2063 literre is növelhető a rendelkezésre álló tér.

Renault

Renault Grand Scénic - Komfortos, tágas és könnyen variálható


A színes TFT képernyő a Grand Scénic egyik különlegessége. A multifunkcionális képernyő felváltotta a hagyományos műszerfalat. Az információk jobban olvashatóak és hierarchizáltak, tehát minden helyzetben a szükséges információk jelennek csak meg. A kijelző képe pedig változtatható!

 

Hátulról

Renault Grand Scénic út közben

 

A Renault mindig is praktikus belsőket alkotott. A Grand Scénic sem kivétel ez alól, hiszen 92 literes belső tárolókapacitással rendelkezik, mely a kategória legjobbjai közé emeli az új Grand Scénic-et.

 

Utazáshoz

Renault Grand Scénic - Praktikusság felsőfokon

 

A kétzónás automata klímával személyre szabhatja az utastér hőmérsékletét, minden elöl ülő utas beállíthatja a neki megfelelő hőmérsékletet. A 3 választható üzemmód alkalmazkodik az egyéni szükségletekhez : az Auto üzemmód a hőmérséklet kiegyensúlyozott vezérlését kínálja, a Fast vagy a Soft üzemmódokkal pedig az igényeknek megfelelően finomíthatunk a levegőbefúvás sebességén.

 

Klíma

A kétzónás automata klímával személyre szabhatja az utastér hőmérsékletét

 

 

(Forrás: renault.hu)

 

 

Márkafüggetlen Autó Online - markafuggetlenauto.mconet.biz


 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.