2009. 06. 01. - 06:55

Seat Altea Freetrack

Seat Altea Freetrack
Seat Altea Freetrack - Élvezd a Föld legjobb showműsorát az új Altea Freetrack első ülésein kényelmesen elhelyezkedve.
Tekintse meg a Seat Altea Freetrack videóját!


Mind közül a legnagyszerűbb showműsor azonban nem a televízióban látható, hanem a szabad természetben. Mert a legnagyobb színész maga a természet. És ami a legjobb, hogy ingyenes a belépés. Ezért, amikor közeleg a hétvége, ne feledd, az első sorban egy hely Rád vár. Éld át a négy elem, a föld, a levegő, a tűz és a víz showműsorát az új Altea Freetrackben.

Az új Altea Freetrack belső terének és csomagterének tágassága semmiben sem marad el az Altea XL-től. Az eltolható hátsó üléssor is megmaradt. Az új Altea Freetrack ezen felül olyan szériafelszereltséget kínál, ami még egy, a tetőkárpitban elhelyezésre kerülő TFT képernyőt (7") is magában foglal. Egy biztos, hogy nem fogsz benne csalódni.

Szemből

Seat Altea Freetrack - Élvezd a Föld legjobb showműsorát!


Fedezd fel az új Altea Freetrack fényűző szériafelszereltségét. Ehhez először a „felszereltségi változatnál" válaszd ki a kívánt Altea Freetrack modellt, illetve az ahhoz illő motort.

 

Engedd szabadon a vágyaidat, és egészítsd ki a szériafelszereltséget saját egyéni ízlésednek megfelelően. A kiegészítő tartozékok exkluzív választéka megdobogtatja majd a szívedet. Tekintsd meg az attraktív többletfelszereltségeket, és hagyd magad elkápráztatni. Ehhez először a „felszereltségi változatnál" válaszd ki a kívánt Altea Freetrack modellt, illetve az ahhoz illő motort.

 

Oldalról


Fedezd fel az új Altea Freetrack fényűző szériafelszereltségét.!

 

Mindegy, hogy az Altea Freetrackkel az aszfaltozott úton haladsz vagy épp letérsz róla, az autó különleges képességei és legmodernebb technológiája mindenféle útra alkalmassá teszi. Mielőtt helyet foglalnál a Altea Freetrack volánja mögött, megosztunk Veled néhány olyan információt, amelyet érdemes tudni. A különböző motorváltozatokkal pedig pontosan a saját stílusodhoz tudod hangolni a SEAT Altea Freetracket.

 

Seat Altea Freetrack


Seat Altea Freetrack - Különleges képességek, modern technológia

 

A TFSI motornál a közvetlen benzinbefecskendezés és a turbófeltöltés kombinációja nem csak nagy teljesítményt garantál, hanem gazdaságosságot is. A TDI dízelmotorok a szériafelszereltség részeként dízelrészecske-szűrővel vannak felszerelve, emellett nagyobb nyomaték és kedvezőbb fogyasztás jellemzi őket. Ezen felül a nagyobb szabadmagasság, a robusztus lökhárítók és a 17" méretű alumínium keréktárcsák optimális megjelenést garantálnak.

 

Út közben


Az új Altea Freetrack megbízható társ a hosszú utakra!

 

(Forrás: seat.hu)

 

 

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.