2009. 06. 18. - 06:00

SEAT Altea XL - Végre egy kombi, amely örömet okoz.

SEAT Altea XL - Végre egy kombi, amely örömet okoz.
Az új SEAT Altea XL jelentősen nagyobb lett, ez semmit sem változtat a tipikus dinamikán.
Tekintse meg a Seat Altea XL videóját!


Azt, hogy mi a fontos az életben mindenki saját maga dönti el. Ez mindenkire igaz, felnőttekre és gyerekekre egyaránt. Azért, hogy az összes családtag elfoglalhassa jól megérdemelt helyét egy még nagyobb SEAT Alteát hoztak létre. A neve? Épp annyira egyszerű, mint találó: SEAT Altea XL.

A családos emberek felelősségteljesebbek, és az egyes családtagok szükségleteit előrébb sorolják, mint sajátjukat. Számukra egy autó sportossága, csak alárendelt szerepet tölt be.

 

SEAT Altea XL

Az új SEAT Altea XL jelentősen nagyobb lett, ez semmit sem változtat a tipikus dinamikán.

 

A SEAT-nál ezt pontosan tudják, éppen ezért e helyen nem is mennénk bele a SEAT Altea XL kiemelkedő menettulajdonságainak ecsetelésébe.

 

A dinamikus futómű ideális összhangot teremt a kormányzás, a fék, az erőátvitel és a karosszéria között, ezáltal a jármű szinte bármely manővert biztosan és precízen végrehajt.

 

Oldalról

SEAT Altea XL út közben

 

Habár az új SEAT Altea XL jelentősen nagyobb lett, ez semmit sem változtat a tipikus dinamikán. Ez látszik a sejtszerkezetű hűtőrácson át a sportos, de mégis elegáns oldalnézetig a SEAT Dynamic Line-al, egészen a meggyőző hátsó részig. A látványos kipufogóvég szintén csak egy példa a számos SEAT jellegzetesség közül. Az első ablaktörlők szinte észrevétlenül megbújnak az A-oszlop takarásában. A széria tetősín egyszerre praktikus és sportos jelleget kölcsönöz az autónak. Amint látja az Altea nem csak méretében nőtt.

 

Hátsó rész

A SEAT Altea XL izgalmas színek széles palettáját kínálja Önnek

 

A SEAT Altea XL izgalmas színek széles palettáját kínálja Önnek. Pontosan az Ön kívánságának megfelelően. Ismerje meg az innovatív szín- és anyagválaszték sokszínűségét.

 

Műszerfal

SEAT Altea XL - A vezetési élmény új dimenziója

 

 

Annak aki az új SEAT Altea XL-el a vezetési élmények új dimenzióit szeretné megismerni többféle motorverzió közül választhat. Az opcionális hatsebességes duplakuplungos sebességváltó (DSG) egyesíti egy manuális sebességváltó sportos tulajdonságait egy automata váltó előnyeivel. Villámgyors sebességváltást és a vonóerő megszakadása nélküli gyorsítást tesz lehetővé - mindezt az elérhető legalacsonyabb fogyasztás mellett.

 

(Forrás: seat.hu)

 

 

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.