2009. 05. 27. - 06:26

Skoda Fabia Combi - Megnövekedett külső

Skoda Fabia Combi - Megnövekedett külső
A markáns megjelenés, dinamikus vonalvezetés, sportos kiegészítők tükrözik egy autó karakterét, és kiemelik egyediségét.
Tekintse meg a Skoda Fabia Combi videóját!


Kis és nagy pillanatok sokasága teszi a mindennapokat olyan különlegessé az új Skoda Fabia Combival.

Szemből

Skoda Fabia Combi - Markáns megjelenés, dinamikus vonalvezetés, sportos kiegészítők


Összehasonlítva sikeres elődjével az új Fabia Combit még kiforrottabb design, és megnövekedett külső méret jellemzi, amely nem megy mozgékonysága és az utazási élmény kárára. A Fabia Combi belső tere egy igazi csoda, amely minden utas számára a tér nagyvonalúságának érzetét kelti.

 

Skoda Fabia Combi

Kis és nagy pillanatok sokasága teszi a mindennapokat olyan különlegessé az új Skoda Fabia Combival

 

A csomagtér 480 literes (a hátsó üléseket lehajtva 1460 liter), amely tulajdonsága osztálya legjobbjává emeli, ezzel még akár magasabb kategóriájú gépkocsikat is megelőz.

 

Út közben

A Skoda Fabia Combit még kiforrottabb design, és megnövekedett külső méret jellemzi

 

Magas minőségű anyagok, kiváló kidolgozás biztosítja a Fabia Combi utasai számára a kellemes légkört. Minden műszer a legátláthatóbban került beépítésre, és használatuk magától értetődő. Mérnökeink sokáig törték a fejüket, hogy önnek ne kelljen.

 

Oldalról

Skoda Fabia Combi

 

A széles körű komfort és biztonsági berendezések a legmagasabb igényeket is kielégítik Az új fejlesztésű fej oldali légzsákoktól az elektromos vezérlésű „ Climatronic" klímaberendezésig,és a fejlett, de mégis elérhető árú menetstabilizátorig és kipörgésgátlóig.

 

(Forrás: skoda.hu)

 

Márkafüggetlen Autó Online


 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.