2009. 06. 10. - 06:12

Subaru Forester

Subaru Forester

A Forester formatervezésének alapja a modern SUV-s gondolkodásmód, ám a Forester esetében mindezt a kiváló menettteljesítményeket garantáló összkerékhajtás jelenléte teszi teljessé.

Tekintse meg a Subaru Forester videóját!

 

 

 

A Subaru Forester új megjelenése egyszerre elegáns és tetszetős, s olyan külső elemek láthatók rajta, amelyek a vezetés élményét hangsúlyozva a nagy használati érték és a látványos forma tökéletes elegyét alkotják.

 

A Forester

A Forester új megjelenése egyszerre elegáns és tetszetős

 

A beszállás könnyű, mert az ülések csípőpontja a megfelelő magasságban van, s ha Ön magasan ül, biztonságosabban vezethet. A rakodás is könnyebb, mert a hátsó ajtó tágra nyílik. Mögötte tágas csomagtartó várja a különböző életstílusok kellékeit. Itt sok minden elfér, hiszen a lehető leghatékonyabb térergonómiára törekedtünk. Az új Forester rugalmasság terén is nagyszerűen teljesít, és könnyedén birkózik majd meg minden rá rótt feladattal.

 

Szemből

Az új Forester rugalmasság terén is nagyszerűen teljesít

 

A Subaru Forester utasterében mindig könnyen megtalálhatja az ideális üléselrendezést. Az első üléseket is síkba lehet dönteni, a hátsó ülések fejtámlái pedig hatalmas, fotelszerű felületet hoznak létre. A 60:40 arányban osztva dönthető hátsó támla szinte minden lehetséges felhasználási módot lehetővé tesz.

 

Utastér

A Forester utasterében mindig könnyen megtalálhatja az ideális üléselrendezést

 

A tágas csomagtartó a Forester egyik legfontosabb jellemzője. Az új, kettős keresztlengőkaros hátsó felfüggesztés révén a raktér szélesebb, alja sík, s akár négy bőrönd is kényelmesen elfér benne. A tágra nyíló hátsó ajtó és a sík padló miatt a csomagokat könnyebb elérni, rögzítésüket pedig négy rögzítőgyűrű teszi még könnyebbé.

 

Hátulról

A tágas csomagtartó a Forester egyik legfontosabb jellemzője

 

A Forester utasterében rengeteg hasznos szórakoztató eszköz van, így Ön és utasai teljes mértékben élvezhetik az utazást.Kedvenc dalai a csúcsminőségű hangszórókon keresztül szólalnak meg, az audiorendszerhez többféle hordozható zenei lejátszót csatlakoztathat. Emellett a navigációs rendszerrel felszerelt modellekben az utasok DVD-t vagy képeket nézhetnek, ha az autó parkol. A szórakozási lehetőségeknek csak az Ön képzelete szabhat határt.

 

[Forrás: subaru.hu]

 

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.