2009. 06. 19. - 06:00

Suzuki SX4 Sedan - Kivételes egység!

Suzuki SX4 Sedan - Kivételes egység!
Elegancia. Kényelem. Biztonság. Kifinomultság. Forma. Anyag. Látvány. Érzés. Meglepetés. Élmény. Önbizalom. A Suzuki SX4 Sedanban kivételes egységet alkot a merész stílus, a hatalmas belső tér és az energikus teljesítmény. Mindez azért, hogy Ön élvezze a vezetést. Induljon el az úton!

Tekintse meg a Suzuki SX4 Sedan videóját!

 

Akár hosszú, akár rövid útra kérszül, a Suzuki SX4 Sedan letisztult vonalvezetése és magabiztos tesljesítménye igazi örömet nyújt majd. A zsúfolt városi és az élvezetes vezetési élményt adó vidéki utakat egyaránt szeretni fogja. Elégedettségével együtt nő majd büszkesége is: igen, ez az Ön autója.

 

Út közben

A Suzuki SX4 Sedan letisztult vonalvezetése és magabiztos teljesítménye igazi örömet nyújt!


Szerettei biztonságánál semmi sem lehet fontosabb. Ezért a Suzuki SX4 Sedanban aktív és passzív biztonsági eszközök sora felel azért, hogy megvédje az autóban ülőket. Évezze tehát azt a nyugalmat, amelyet az eslő osztályú biztonság adhat.


Üljön be a volán mögé, és vegye át a Suzuki SX4 Sedan teljes irányítását! A formatervezett múszerfal minden előzetes várakozásának megfelel. Az állítható magasságú vezetőülés tökéletes kilátást nyújt minden iránybí. Így Ön kontrollálhat mindent.

 

Oldalról

Suzuki SX4 Sedan


A középső panel fölött lévő információs kijelzőről egyetlen pillantással leolvasható az idő, a külső hőmérséklet, valamint az üzemanyag-fogyasztás pillanatnyi és átlagos értéke.


A GS modellben található teljesen automata légkondicionáló kezelőgombjainak kör alakú megvilágítása nem csak a könnyebb láthatóságot szolgálja, hanem hozzájárul a műszerfal rendezett összképéhez.

 

Suzuki SX4 Sedan hátulja

Suzuki SX4 Sedan út közben


A GS modellekben a kulcsnélküli indítási rendszer lelke az indítókulcsba integrált jeladó, amely lehetővé teszi, hogy Ön az ajtókilicsen lévő gomb érintésével nyissa ki vagy zárja be az autó ajtajait, továbbá ,hogy a kormányoszlopon lévő gomb elfordításával indítsa be a motort anélkül, hogy a kulcsot egyszer is elő kellene vennie a zsebéből, vagy a táskájából.


A kormánykerékre integrált audio kezelőszervekkel az audiorendszer könnyedén beállítható anélkül, hogy Önnek le kellene vennie a kezét a kormányról. Az MP3-zeneszámok hallgatására is alkalmas, CD-lejátszóval és rádióval kombináltm csúcsminőségű audiorendszer kitűnő hangzást nyújt az utastérben. A négy normál hangszóróval és két magassugárzóval igazi szórakozás az autóban eltöltött idő.

 

Utastér

A Suzuki SX4 Sedan utastere


Bárhová is ül a Suzuki SX4 Sedanban, a tágas belső teret mindenütt komfortosnak találja majd. A levegős utastérben nyugodtan pihenhet vagy beszélgethet - az utazás csak röpke pillanatnak tűnik. Sajnos...

 

(Forrás: suzuki.hu)

 

 

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.