2009. 06. 25. - 06:21

Új Clio Renault Sport - Az autózás szerelmeseinek

Új Clio Renault Sport - Az autózás szerelmeseinek
A Sport verzió az autózás szerelmeseinek született, akik egyszerre sportos külsőt és kényelmes belsőt szeretnének.
Tekintse meg a Renault Clio Sport videóját!


A Clio Renault Sport új, aerodinamikus légbeömlője segíti a 203 lóerős turbo motor hűtését, az erőforrás 7000-es fordulatszámon éri el maximális teljesítményét, csúcsnyomaték mellett. A karosszéria minden eleme az oldalsó bordáktól a hátsó diffúzorig a sportosságról szól.

Clio Renault Sport oldalról

Clio Sport - A Sport verzió az autózás szerelmeseinek születettAz új Clio Renault Sport belső tere egyesíti a kényelmet, a sportosságot és az ergonómiát. A felszereltség lista számos opcióval bővíthető.

A több egyedi színt is tartalmazó 9 karosszériaszínnel, a fekete vagy Metálszürke Design csomaggal, az új könnyűfém keréktárcsa kínálattal mindenki izlése szerint állíthatja össze az Új Clio RS-t.

Szemből

A karosszéria minden eleme az oldalsó bordáktól a hátsó diffúzorig a sportosságról szólA Sport verzió az autózás szerelmeseinek született, akik egyszerre sportos külsőt és kényelmes belsőt szeretnének. A sport alvázhoz tartozó felfüggesztés és az akusztika mind első rangú komfortot biztosít, az opciókkal (Carminat TomTom navigáció, automata klímaberendezés, Automata Renault Kártya) pedig tovább fokozható a kényelem.

Utastér

Az új Clio Renault Sport belső tere egyesíti a kényelmet, a sportosságot és az ergonómiátA Cup alvázzal szerelt verzió feszesebb felfüggesztésével és lejebb eresztett alvázával a versenypályákra való. A karosszériát 36 kg-al könnyítették speciális alkatrészek alkalmazásával, így a Cup verzió a legjobb súly/teljesítmény aránnyal rendelkezik a kategóriában: 6 kg/ lóerő.

Az új Clio RS-t a 2.0 16V négyhengeres benzinmotor továbbfejlesztett változata hajtja, melynek teljesítménye több, mint 100 lóerő literenként. A 203LE-s teljesítményt 7000 percenkénti fordulatszámnál adja le. Az adatok pedig magukért beszélnek: 6,9 mp alatt gyorsul 0-100km/h-ra, az 1000 métert állórajttal pedig 27,3 mp alatt teljesíti. A végsebesség 225km/h.

Clio Renault Sport

Clio Renault SportAz új Clio Renault Sport különlegessége - a Mégane Renault Sporthoz hasonlóan - a független függőcsapszeges első futómű, amely példa a Renault Sport Technologies kiemelkedő szakértelmére. Az új Clio Renault Sport 2 féle alvázzal kapható: szériában komfortra orientált Sport alvázzal és opcióban versenyre orientált Cup alvázzal.

(Forrás: renault.hu)


Márkafüggetlen Autó Online - markafuggetlenauto.mconet.biz


 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.