2009. 07. 10. - 06:48

Viano Marco Polo WESTFALIA - Felfedezőkedv és kalandvágy

Viano Marco Polo WESTFALIA - Felfedezőkedv és kalandvágy
Szeret mindentől távol lenni, de imádja az otthon kényelmét is? Mindegy, mire vágyik - távoli helyek felfedezésére vagy hétvégi pihenésre a közelben, városi kiruccanásra, kirándulásra a hegyekben vagy tengerparti nyaralásra - a Viano Marco Polo WESTFALIA valóra váltja hirtelen jött ötleteit.
Tekintse meg a Mercedes Viano Marco Polo videóját!


A méreteiből (a gépkocsi magassága 1,96 m) nem is sejtené az ember, hogy ebben az utazó kisbuszban akár négy ember főzhet, ehet, ihat, játszhat és alhat tökéletes kényelemben.

Mercedes Viano Marco Polo WESTFALIA

Mercedes Viano Marco Polo WESTFALIA


 

A Viano Marco Polo WESTFALIA a Mercedes-Benz és a Westfalia együttműködéséből született. Az emelhető tetővel (amely rendelésre elektrohidraulikus EASY UP funkcióval is elérhető) korlátlanok a táborozási lehetőségek.

 

Vezető tér

A Mercedes Viano Marco Polo WESTFALIA kényelmet nyújt a hosszú utakra

 

Ami a variálhatóságot, a gépkocsi kezelhetőségét, biztonságát és gazdaságosságát illeti, a Marco Polo WESTFALIA a legmegbízhatóbb útitárs - és ki mondta, hogy nem lehet kényelemben felfedezni a világot?

 

Utastér

A Viano Marco Polo WESTFALIA-val öröm az utazás

 

A Viano Marco Polo WESTFALIA kivitelével megtett, minden kilométeren tökéletesen otthon érezheti magát. Az egész utazás alatt, mindvégig első osztályú komfortban lehet része.

 

Utastér

A zseniális térkihasználás, az emelhető tető, az alvási lehetőség akár négy személy számára, a praktikus konyha, a messzemenőkig funkcionális kialakítás és az ötletes belső berendezések mind-mind azt a célt szolgálják, hogy még a hosszú utazások is igazán élvezetesek legyenek. Vessen egy pillantást a képkockákon megjelenő részletekre, és fedezze fel a Marco Polo belső kialakításának titkait.

 

(Forrás: mercedes-benz.hu)

 

 

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.