2009. 05. 23. - 06:44

Volkswagen Multivan. Amivel egy nagy család jár.

Volkswagen Multivan. Amivel egy nagy család jár.
Egy család csak papíron 3, 4 vagy 6 tagú. A valóságban viszont az életnagyságú plüssgorilla vagy a vidám háttérzenét garantáló játékxilofon ugyanúgy kötelező kellékei egy családi utazásnak, mint az utánozhatatlanul sokféle módon variálható beltér, az integrált gyerekülés vagy a 4MOTION összkerékhajtás. A Volkswagen tudja, mivel jár a nagy család!

Tekintse meg a Volkswagen Multivan videóját!


Minden nap más - éppen ezért a Multivan sem hasonlítható máshoz


A Multivan maximális mobilitást kínáló jármű. Minden más limuzinnál tágasabb, rugalmasabb és variálhatóbb - és emellett úgy mozog, mint egy személyautó. Komfortfokozata rendkívül magas. Minden helyzetben igen kényelmes az utazás benne: hiszen aligha létezik alkalmazkodóképesebb jármű, mint a Multivan. Mert az életben valami mindig mozgásban van.

Különleges és jelentős pillanatokhoz


A legszebb pillanatokat megosztjuk egymással. Az akár hét kényelmes ülés elegendő helyet biztosít Önnek és társaságának. A nélkülözhetetlen dolgoknak is kivételesen sok hely jut a hatalmas csomagtérnek és a praktikus rekeszeknek köszönhetően. A Multivan innovatív tárolóhely-koncepciója jóvoltából a belső tér minden pontján jut hely annak, amire a kellemes utazáshoz szükség lehet. Ha utazásunkat megszakítjuk egy rövid pihenő erejéig, akkor is hasznát látjuk a tárolóhelyeknek: az extraként rendelhető hűtődobozból például üdítőt vehetünk elő. A szabadság több egy fogalomnál. A szabadság a lehetőségek birtoklása, amelyről a Multivanben nem kell lemondanunk.

 

Volkswagen Multivan

Volkswagen Multivan

 

A hosszú tengelytávú Multivan Comfortline-ban mindennek jut hely - kompromisszumok nélkül


Erről a 40 centivel meghosszabbított karosszéria gondoskodik, amely sokkal nagyobb lábteret biztosít az Ön és utastársai számára. Ennek köszönhetően pedig a hosszabb utak is kényelmesebbé válnak. A nagyobb teret természetesen úgy is kihasználhatja, ha még több csomagot visz magával. A hosszú tengelytávú Multivan Comfortline akár nyolcfős csoportokat is gond nélkül képes szállítani, így valóban nagy utazásokat tehet majd meg.

 

Szemből

A Volkswagen Multivan előtt nincs akadály!

 

Belső tér: 40 centivel nagyobb szabadság


A hosszabb belső tér az integrált sínrendszerrel ténylegesen nagyobb teret biztosít a flexibilitáshoz és a variálhatósághoz. Aki gyakran és sokat szállít, annak a hosszú tengelytávú Multivan Comfortline garantálja a szükséges szabadságot.

 

Rakodótér

Volkswagen Multivan - Hosszabb belső tér

 

A vezetőtérben...


Itt a letisztult vonalak funkcionális elemekkel párosulnak. A Komfort műszerfal jól strukturált, mindig biztosítja az összes kijelző tökéletes láthatóságát, és az Ön igényeinek megfelelő, magas szintű kényelmet nyújt. A vezetőtér kényelmét tovább fokozza a szériafelszereltség részét képező, nappabőr bevonatú kormánykerék, és az ugyancsak szériafelszereltségként beépített klímaberendezés. Annak érdekében, hogy Ön mindig tökéletesen tájékozott legyen, a multifunkciós kijelzőt szintén szériafelszereltségként kínáljuk. Opcionálisan pedig színes kijelzővel felszerelt, rádiónavigációs-rendszer is rendelhető.

 

Ülések

Volkswagen Multivan - Komfort, kényelem


...és az utastérben egyaránt. Itt minden és mindenki szívesen látott.
A hosszú tengelytávú Multivan Comfortline szériafelszereltségben hét kényelmes ülést biztosít, ám igény szerint akár nyolc üléssel is rendelhető. Ezen felül ez a modell nemcsak az utasok számára biztosít nagyobb teret, hanem az ötletek számára is: a három különálló ülés és a hármas üléssor is egyszerűen eltolható a teljes utastéren végighúzódó sínrendszeren.


Ennek a sínrendszernek köszönhetően a belső tér szabadon alakítható, így a nagyméretű és terjedelmes csomagok is gond nélkül bepakolhatók, aszerint, hogy Önnek éppen mik a tervei. A sínrendszer ezenfelül különböző extrafelszereltségek és tartozékok rögzítését is lehetővé teszi. Ilyen például az utastéri kerékpártartó négy kerékpár számára - arra az esetre, ha Ön a szabadban a négy kerék helyett két keréken kívánja folytatni az útját. Hely az egyéniség számára. Személyre szólóan.

 

(Forrás: vw.hu)

 

 

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.