2017. 10. 12. - 18:39

Szokatlan ételek terhesség alatt?

Szokatlan ételek terhesség alatt?
Nincs is talán szebb dolog annál, ha valaki várandós. Ez az állapot viszont érdekes dolgokat vált ki a nőkből. Ilyen például a megváltozott étkezés. 

 

 
Sokan átélik a terhesség ideje alatt, hogy olyan ételeket fogyasztanak, amelyeket azelőtt még soha vagy esetleg utáltak. A leggyakoribb például a savanyú uborka, amiket még a filmekben is lehet hallani. A kívánósság azonban idővel elmúlik, mégis szokatlan dolgokat hoz ki a nőkből. Ezért pedig a hormonok okolhatóak, amelyeknek hatására teljesen megváltozhat a szaglás és az ízlés is.
 
 
 
Tudósok úgy vélik, hogy az, hogy milyen ételeket esznek annak is lehet az oka, hogy valamilyen ásványi anyag esetleg vitamin hiányzik a szervezetből. A szakemberek egyébként azt a tanácsot adják a kismamáknak, hogy ne vonjanak meg semmit maguktól, amit kívánnak, mert az a babára is kihathat. Természetesen tudatosan oda kell figyelni az étkezésre, hiszen a 9 hónap alatt nem szabad minden nap egészségtelen ételeket enni.
 
 
 
 
N.O.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.