Baba - Mama

Szokatlan ételek terhesség alatt?

Szokatlan ételek terhesség alatt?
Nincs is talán szebb dolog annál, ha valaki várandós. Ez az állapot viszont érdekes dolgokat vált ki a nőkből. Ilyen például a megváltozott étkezés. 

 

 
Sokan átélik a terhesség ideje alatt, hogy olyan ételeket fogyasztanak, amelyeket azelőtt még soha vagy esetleg utáltak. A leggyakoribb például a savanyú uborka, amiket még a filmekben is lehet hallani. A kívánósság azonban idővel elmúlik, mégis szokatlan dolgokat hoz ki a nőkből. Ezért pedig a hormonok okolhatóak, amelyeknek hatására teljesen megváltozhat a szaglás és az ízlés is.
 
 
 
Tudósok úgy vélik, hogy az, hogy milyen ételeket esznek annak is lehet az oka, hogy valamilyen ásványi anyag esetleg vitamin hiányzik a szervezetből. A szakemberek egyébként azt a tanácsot adják a kismamáknak, hogy ne vonjanak meg semmit maguktól, amit kívánnak, mert az a babára is kihathat. Természetesen tudatosan oda kell figyelni az étkezésre, hiszen a 9 hónap alatt nem szabad minden nap egészségtelen ételeket enni.
 
 
 
 
N.O.
 
Hosszú élet: 3 dolog kell hozzá

Hosszú élet: 3 dolog kell hozzá

Kutatók szerint három dolog segít abban, hogy hosszú életet tudhasson magának az ember. Természetesen mindenekelőtt az életmód-változtatás áll.
Justin Timberlake megható szerelmi vallomást tett

Justin Timberlake megható szerelmi vallo...

A közelmúltban ünnepelte a sztárpár évfordulóját, amelynek kapcsán az énekes romantikus posztot tett közzé közösségi oldalán.  
Brad Pittet fiatal színésznővel hozták hírbe

Brad Pittet fiatal színésznővel hozták h...

Meghökkentő pletyka terjed: bár a legutóbbi hírek szerint a sármos színész és felesége, Angelina Jolie békülőben van, Brad Pitt állítólag beleszeretett egy ifjú...
Demi Lovato drogproblémáiról vallott

Demi Lovato drogproblémáiról vallott

A fiatal énekesnőről nemrég kiderült, hogy csakúgy, mint sok sztárt őt is magával ragadta a kábítószer világa.   
Négy nagyszerű ajándék ötlet férfiaknak

Négy nagyszerű ajándék ötlet férfiaknak

Mindenkivel előfordult már, hogy nem volt ötlete ajándék vásárlás terén, hiszen nem akart egy századik ugyanolyan tárgyat ajándékozni kedvesének és olyan holmit...
Készíts öregedés elleni, csipkebogyós archidratálót!

Készíts öregedés elleni, csipkebogyós ar...

Tudtuk-e, hogy a csipkebogyó mag olajának hatékonysága a botox kezeléshez hasonló?  Ha a ráncok megelőzése a célunk, próbáljuk ki ezt a kiváló, saját készítésű ...
Solange Knowles vezeti a Soul Train Awards-jelölést

Solange Knowles vezeti a Soul Train Awar...

Beyoncé testvére és Bruno Mars áll a lista legelején a Soul Train Awards díjátadás nevezettjei között. 
Ezért jó a házi feladat a gyerekeknek

Ezért jó a házi feladat a gyerekeknek

Sokkal többet számít a házi feladat, mint hogy a gyermek az iskolai feladatokkal nap mint nap, otthon is foglalkozzon – állítják kutatók.
Kylie Jenner pasija kiakadt

Kylie Jenner pasija kiakadt

Friss hírek szerint a fiatal sztár párja nem igazán tudja elviselni a Kardashian családot. Ez miatt pedig még a kapcsolatuk is zátonyra futhat.   
Irodai munka=nassolás?

Irodai munka=nassolás?

Te is gyakran nyúlsz az édességhez munka közben? Akkor van egy rossz hírünk, ugyanis rengeteg kalóriát beviszel ezáltal a szervezetedbe.  
< >