2022. 02. 21. - 08:30

A jövőbe mutatnak a cipők - bizarr kollekció az egyik legnagyobb márkától

A jövőbe mutatnak a cipők - bizarr kollekció az egyik legnagyobb márkától

Szürreális megjelenésű lábbeliket mutatott be az Adidas cég legújabb kollekciójában. A cipőket leginkább a jövőben tudjuk elképzelni, ma még nem ismert körülmények között.

A jövő technológiái egyre több területen jelennek meg. A divatipar is köztük van, amelynek legújabb példája a meglehetősen futurisztikus külsejű Adidas-kollekció. cipo_bizarr_1
 
A modelleket 2022 őszére tervezték, ám megjelenésük olyan, mintha sok év múlva egy jóval környezettudatosabb környezetben viselné őket az ember. Olvasd el: Digitális kabátot terveztek a sztárok
 
Craig Green brit divattervező valósággal feszegeti a határokat az Adidas-szal együttműködve: a bizarr kinézetet légzőcsövekkel, csavarokkal, barkács-kiegészítőkkel érik el, sőt még felfújható cipő is van. 
 
A futurisztikus külső valóban felkelti a figyelmet, s a napvilágot látott lábbelik minden bizonnyal csak ízelítőt jelentenek a teljes kollekcióból. Olvasd el: Bejövő hívásnál más színű mandzsetta?
 
További részletek valószínűleg a szezonhoz időben közelebb kerülnek nyilvánosságra.
 
Fotó: Instagram/archived.dreams
 
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.