2022. 01. 17. - 08:30

Digitális kabátot terveztek a sztárok

Digitális kabátot terveztek a sztárok

Tinie Tempah rapper digitális kabátot tervezett a The Google Pixel 6: Material You kollekció számára, s nem volt ezzel egyedül.

Digitális dzsekit alkotott a rapper Tinie Tempah a The Google Pixel 6: Material You Collection részére. Ugyanígy Bettina Looney, Radam Ridwan, Sophie Butler, Jack Guinness és Kyle De’Voll is tervezett modelleket. Tinie Tempah
 
A Pass Out sláger előadója a The Duke Pufferrel működött együtt a 12 darabból álló, uniszex virtuális divatkollekció létrehozásában. Olvasd el: Top trendek, melyek átformálják a divatipart
 
Inspirációja kapcsán Tinie elmondta: „Miközben továbbra is elfogadjuk e technológiai alapú világot, folyamatosan online vagyunk, a WiFi-re, az 5G-re és a rádióhullámokra támaszkodunk. Olyan kabátot szerettem volna tervezni, amely véd ezektől, miközben stílusos és praktikus is.”
 
Azt is elárulta, hogy a ruhadarab tervezésekor a Pixel 6-ot használta tárgyak, például bútorok, ipari berendezések és ruházati cikkek szkennelésére, hogy megértse, hogyan készültek a dolgok, s ez segítette az ötleteit.
 
„Már rendelkezésre állnak saját magunk avatárjai és online verziói, s csodálatosnak tartom, hogy virtuális ruháink is lehetnek. Nagyon élveztem a technológia és a telefon végtelen lehetőségeinek felfedezését a Google Pixel segítségével” – jegyezte meg a rapper. Olvasd el: Avatárként lép fel Justin Bieber
 
A szén-dioxid-semleges kollekciót a The Fabricant és a DRESSX együttműködésével fejlesztették ki, hogy bemutassák a testreszabhatóságot, melyet az új Google Pixel 6 telefon kínál.
 
A Material You kollekciót a következő nagy lépésnek tekintik a divat magával ragadó, hozzáférhető és fenntartható jövője felé.
 
Fotó: Instagram
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.