2022. 02. 25. - 08:30

A lufikhoz vonzódik egy férfi

A lufikhoz vonzódik egy férfi

Újra bebizonyosodott, vannak emberek, akik tárgyak iránt éreznek vonzódást. Egy férfi 50 ezer léggömböt tart otthon emiatt.

Mint arról a közelmúltban már szó esett, vannak emberek, akik különféle tárgyak iránt éreznek vonzalmat. Olvasd el: Tárgyakkal is lehet kapcsolatunk?
 
Most újabb ilyen esetre derült fény: léggömbökhöz vonzódik szexuálisan egy férfi, aki ennek bizonyítékaként 50 ezer lufit tart otthonában. lufik_1
 
Olyan szobában alszik, amelyet valóságos „léggömb-szentélynek” rendezett be. Bevallása szerint a léggömbökkel való kapcsolata egyszerre szexuális és érzelmi.
 
A magát csak Juliusnak nevező férfi elárulta: ha meglát egy szép lufit, verni kezd a szíve és izgalmat érez. Addig fújja őket, amíg lehet, így a „bántalmazást” is kibírják. „Ha megölelek egyet és megcsókolom, úgy érzem, mintha a mennyben lennék”. Olvasd el: Akár robottal is házasodhatunk 2050-ben
 
Julius szenvedélyével a furcsa függőségeket bemutató tévéshow-ban is megjelent.
 
Mint mondta, gyermekkora óta megszállottan foglalkozik a tárgyakkal, s bevallja, hogy a felesége megérti meglehetősen bizarr izgalmát.
 
„Furcsának tartja, de elfogadja azt” – summázta a dolgot Julius.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.