2022. 02. 18. - 08:00

Avatárként jelent meg David Guetta egy játékban

Avatárként jelent meg David Guetta egy játékban

DJ-szettet adott elő a népszerű sztár a Roblox online játék közössége számára – David Guetta avatár formában jelent meg.

Újabb híresség vállalkozott arra, hogy avatárként mutatkozik. David Guetta a Roblox online játékban jelent meg ilyen formában, ahol egy DJ-szettet adott elő a játékosoknak. David Guetta avatárként
 
Hogy ez megvalósulhasson, a Wonder Work Stúdió fejlesztői a Warner Music-al álltak össze - a világhírű DJ digitális képét így bevihették a játékba egy intergalaktikus szett keretében. Olvasd el: Avatárként lép fel Justin Bieber
 
A koncert február 4-én volt látható a játékban, a buli pedig egész hétvégén tartott.
 
A játékosok lézereket, hologramokat, akadálypályákat, tánccsatákat, titkos rejtvényeket, virtuális árucikkeket és még sok mást kaphattak a különleges eseményen.
 
David Guetta nagyon örült a lehetőségnek, mint mondta, a valaha volt egyik legegyedibb műsor házigazdája lehetett. Olvasd el: Bella Hadid már korábban avatárrá vált egy kampányban
 
Jon Vlassopulos, a Roblox alelnöke és a zenei részleg globális vezetője szintén örömét fejezte ki, amiért „újabb nagy virtuális koncertet adhattak az egyik legnagyobb sztár részvételével”.
 
Mint mondta, David Guetta több mint 20 éve vonzza és inspirálja a zenerajongókat világszerte egyedülálló DJ-fellépéseivel.
 
Avatárként most rajongók millióinak játszhatott egyetlen hétvége alatt ebben a szórakoztató, interaktív, intergalaktikus DJ Party-n a Roblox világában.
 
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.