2017. 12. 06. - 12:30

Baj van Mila Kunis és Ashton Kutcher közt?

Baj van Mila Kunis és Ashton Kutcher közt?

Először jelent meg párként a vörös szőnyegen a két sztár, annak ellenére, hogy Ashton Kutcher és Mila Kunis már 5 évet együtt van, s ebből 2 esztendeje házasok. De nem tűntek boldognak.

Sosem mutatkozott korábban együtt Mila Kunis és Ashton Kutcher a vörös szőnyegen – mostanáig. Az öt esztendeje egy párt alkotó két híresség a kaliforniai Mountain View-ban tette tiszteletét a napokban a Breakthrough Prize Awards díjátadón.

A páros 2 éve össze is házasodott, két gyermeket nevelnek, a 3 esztendős kislányt, Wyatt-et és a 12 hónapos Dimitrit.

Ashton Kutcher és Mila Kunis - itt még nagyon egymásba voltak bonyolódva

Ashton Kutcher és Mila Kunis - itt még nagyon egymásba voltak bonyolódva

Ashton és Mila, bár 1998 óta ismerték egymást, csak 2012-ben kezdtek randevúzni. Utoljára azonban 17 éve jelentek meg együtt a vörös szőnyegen.

Együttlétük ugyanakkor nem tűnt felhőtlennek. A jelenlevőkben felmerült, nincs-e valami gond a két sztár között, ugyanis Mila szemmel láthatóan ideges volt, nehezére esett a mosoly, Ashton hiába próbált kedveskedni neki. A színésznőre azonban semmi sem volt különösebb hatással, néha a kamera kedvéért mosolyodott el.

Reméljük, csak valamilyen tisztázható probléma miatt viselkedett így.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó cikk:

Mila Kunis nem vesz ajándékot a gyerekeinek

Ashton Kutcherék lánya veszélyes

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.