2019. 11. 04. - 08:35

Britney Spears meghalt volna az apja nélkül

Britney Spears meghalt volna az apja nélkül

A népszerű énekesnő az édesapjának köszönheti az életét. Britney Spears évekkel ezelőtt olyan siralmas állapotba került, hogy csak a családja tudta kirántani belőle.

Britney Spears-t egyértelműen az apja mentette meg a haláltól – állítja Robert Baker, a táncstúdió vezetője, aki jól ismeri az énekesnőt. Ha az apa nem tud Britney segítségére sietni a sztár 2007-es összeomlásakor, nagy eséllyel már nem lenne köztünk.Britney Spears és kedvese, Sam Ashgari
 
Baker régi barátja az énekesnőnek, s úgy gondolja, 2007-ben Britney nyílegyenesen száguldott a tragédia felé.
 
Barátja azt mondta a Sunday Mirrornak: 1998 óta ismeri a sztárt, látta karrierje csúcsán és akkor is, amikor nagyon szenvedett. „Az élete kicsúszott az irányítása alól. A legrosszabb időszkát élte és segítségre volt szüksége.”
 
Az édesapja állt mellé és segített neki, ha nem tette volna, Britney valószínűleg már nem élne.
 
Az utóbbi években az énekesnő apját mégis megszólták, mert állítólag túlságosan nagy befolyást gyakorolt a ​​lányára. Robert Baker szerint csak a tőle telhető legjobb módon igyekezett megvédeni Britney-t.
 
A népszerű sztárnak éveken át az édesapja volt a felügyelője és vagyona felett is rendelkezett. „Én mindig egy szerető, védelmező apát láttam Britney mellett, aki biztos akart lenni abban, hogy a lánya jól van. Csodálatos munkát végzett, annak ellenére is, hogy Britney és a papája között nem volt mindig felhőtlen a kapcsolat” – emelte ki az énekesnő barátja.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.