2019. 06. 17. - 08:35

Chris Martin és Dakota Johnson szakított?

Chris Martin és Dakota Johnson szakított?

Úgy hírlik, nem alkot már egy párt a híres zenész és a népszerű színésznő – Chris Martin és Dakota Johnson közel 20 hónapig járt együtt.

Szakított egymással Chris Martin és Dakota Johnson? A friss hírek szerint ez a helyzet, ugyanis a 42 esztendős zenész a közelmúltban közölte barátaival, hogy már nincsenek együtt.chrismartin_dakotajohnson_1
 
Egy forrás a The Sunnak azt nyilatkozta, Chris és Dakota nagyon jól kijöttek és boldognak tűntek együtt. Eljegyzésről beszélgettek, de most külön utakon járnak – ez mindenkit nagyon meglepett.
 
A sztárpár 20 hónapig volt együtt, s valóban szó esett arról, hogy összeházasodnak. Mindenki komolynak látta szerelmüket.
 
Chris Martin korábban Gwyneth Paltrow színésznő férje volt, s két gyermekük anyja a közelmúltban hozta nyilvánosságra terveit, miszerint könyvet ír a válási tapasztalatairól. 2016-ban váltak el, s Gwyneth ma már Brad Falchuk felesége. Köteléküket ugyanakkor ma is különlegesnek nevezi Chrisszel.
 
Martin két gyermekről gondoskodik Gwyneth-el közösen, a 15 éves Apple-ről és a 13 esztendős Mosesről.
 
Dakota Johnson – aki egyébként Don Johnson és Melanie Griffith lánya, valamint Tippi Hedren unokája - még nem volt házas.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.