2022. 01. 24. - 08:30

Drón vett részt egy kutya mentésében Angliában – bizarr módon

Drón vett részt egy kutya mentésében Angliában – bizarr módon

Megmentettek a fenyegető árapálytól egy ebet egy drón közreműködésével az angliai Portsmouth-ban. A művelethez kolbászt használtak fel.

Drón segítségével mentettek ki szorult helyzetéből egy kutyát 4 nappal eltűnése után Angliában.
 
A Jack Russell terrier gazdája, Emma Oakes kétségbeesetten kereste őt, miután elszökött egy kis, Havant melletti településről, s végül a Portsmouth melletti sársíkságokon bukkantak ra, ahol fenyegető dagály volt készülőben. Olvasd el: Defibrillátoros drón mentette meg egy férfi életét dron_levegoben_1
 
A Millie névre hallgató ebet rendőrök, tűzoltók és a parti őrök is próbálták menteni 4 napon át, de kudarcot vallottak, míg végül valakinek eszébe jutott egy régi és egy vadonatúj módszer.
 
A helyi lakosok adtak nekik kolbászt: megfőzték és madzaghoz rögzítették azt. A kolbászt drónhoz kötötték - mondta el Chris Taylor, a Denmead Drone Search and Rescue csapatának vezetője. Olvasd el: Felgyorsult a járvány idején a drónok használata
 
Mint mondta: ez volt az utolsó lehetőség, ha nem sikerült volna, a kutya jó eséllyel megfullad. 
 
Taylor úgy gondolja, újra beveti a technikát, ha kell. A drón, mint új technológia és a jól bevált kolbásszal csalogatás módszere meghozta a sikert.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.