2022. 09. 28. - 08:15

Elon Musk mamája a garázsban alszik – annyira nincs fényűző házuk

Elon Musk mamája a garázsban alszik – annyira nincs fényűző házuk

Annak ellenére, hogy a világ egyik leggazdagabb embere, Elon Musk cseppet sem él fényűző otthonban – olyannyira, hogy édesanyja a garázsban alszik, amikor meglátogatja.

Elon Musk édesanyja a garázsban alszik, amikor meglátogatja a fiát, a Tesla és a SpaceX alapítóját. Maye Musk elárulta, hogy a milliárdost nem különösebben érdekli a javak, nagyon egyszerű életet él, így méregdrága háza sincs.  Maye Musk - Fotó: Instagram
 
Ennek megfelelően ő sem alszik luxus körülmények között, amikor meglátogatja Elon-t a Texas állambeli Boca Chicában. 
 
„A garázsban kell aludnom – mesélte Musk édesanyja. - Nem igazán lehet díszes ház egy rakétatelep közelében.”
 
A 74 éves, egykori modell elismerte: jó dolog, hogy vállalkozó fia nem mindig hallgatott a tanácsaira. Ő annak idején azt mondta neki, neki készítsen elektromos autót, ahogyan a rakétáról is lebeszélte. Olvasd el: Noé bárkáját tervez Elon Musk a Marsra
 
Maye Musk nem osztja Elon űrutazás iránti szenvedélyét, de nyitott az ötletekre, amennyiben a gyerekei lelkesek.
 
„Egy űrutazáshoz 6 hónapos felkészülésben és elszigeteltségben kell lenni, ez egyszerűen nem tetszik nekem. De ha a gyerekeim azt szeretnék, hogy megtegyem, megteszem” – mondta Elon Musk anyja. Olvasd el: A fülzúgás mellett agysérüléseken is segíthet Musk agyi chipje?
 
Az asszonynak Elon mellett még van egy fia, Kimbal és egy lánya, Tosca – valamennyiüknek az exférje, Errol Musk az édesapja.
 
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.