2023. 10. 02. - 08:30

Elon Musk-nak titokban harmadik gyermeke is született Grimes-tól

Elon Musk-nak titokban harmadik gyermeke is született Grimes-tól

Elon Musk és az énekesnő Grimes a legnagyobb titokban harmadjára is szülők lettek – derült ki a Tesla-vezér új életrajzából.

Titokban a világra jött Elon Musk és Grimes harmadik közös gyermeke is. A páros, amely az elmúlt években hol együtt volt, hol külön, már büszkélkedhet egy 3 éves kisfiúval (X Æ A-12) és egy 19 hónapos kislánnyal (Exa Dark Sideræl), akik mellé most csatlakozott még egy fiú. Olvasd el: Grimes nem fél, mesterséges intelligencia-dalokhoz adta a hangjátelon_musk_grimes_001
 
Mindez – valamint, hogy a gyermek a Techo Mechanicus nevet kapta, de csak Taunak becézik – a Tesla vezéréről megjelent új életrajból derül ki, melyről a New York Times közölt cikket.
 
A friss kötet címe egyszerűen Elon Musk.
 
A harmadik gyermek világrajöttét a milliárdos és kedvese mindeddig nem hozta nyilvánosságra.
 
Az énekesnő Grimes azonban nemrégiben elárulta, nagyon úgy tűnik, hogy idősebb gyermekeik - akiket X-nek, illetve Y-nek becéznek -, ugyanúgy érdeklődőnek mutatkoznak apjuk szenvedélye, az űr és a mérnöki munka iránt, mint Elon Musk. Olvasd el: Agysérüléseken is segíthet Elon Musk agyi chipje?
 
Grimes elmondása szerint a fiuk többet tud a rakétákról, mint ő és ha egy játék anatómiailag nem megfelelő, az felidegesíti.
 
„Egy igazi kis mérnök. A lányunk szintén. Szereti az ipari hajózást. Nagyon furcsa” – fogalmazott Elon Musk párja.
 
 
Fotó: Instagram/grimesandelonmusk
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.