2023. 09. 11. - 08:30

Japán az egyik legnagyobb UFO-észlelő hely

Japán az egyik legnagyobb UFO-észlelő hely

Az amerikai Pentagon közzétett egy dokumentumot, mely szerint Japán a világ egyik legnagyobb UFO-észlelési helyszíne.

Úgy tűnik, Japán az egyik legjelentősebb UFO-észlelő hely. Az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma a közelmúltban tett közzé egy dokumentumot, amely bemutatja, hol számoltak be a leggyakrabban azonosítatlan tárgyakról. A jelentések az 1996 és 2023 közötti időszakból származnak. Olvasd el: Vajon valódi UFO-król készültek videók?ufo_leszall_01
 
A térképet azt követően hozták nyilvánosságra, hogy a Pentagon egyik vezető tisztviselője bevallotta: több száz UFO-t figyeltek meg „a világ minden táján”. Olvasd el: UFO-kat azonosítana Kína - Társa a mesterséges intelligencia
 
A bolygó egyik legnagyobb gócpontja ennek alapján Japán nyugati és déli részén található – Nagaszaki és Hirosima városok közelében, ahol az USA 1945-ben atombombákat dobott le. 
 
Ez egyike annak a három kiemelkedő helynek, ahol az ufók világszerte jelen vannak - a Közel-Kelet egy részével együtt, amely Irakot és Szíriát foglalja magában, valamint az Egyesült Államok Dél-Karolina állama feletti területet. 
 
Japánban Nemzetközi UFO Laboratórium is van. A létesítmény vezetője, Takeharu Mikami nem zárja ki az idegenek jelenlétét.
 
„Ilyen képeket lehetséges számítógépes grafikával létrehozni. Ám ha valódi UFO-król van szó, idegenek lehetnek a fedélzeten” – mondta a laboratórium vezetője.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.