2023. 06. 28. - 08:30

Valódi UFO-król készültek videók?

Valódi UFO-król készültek videók?

Az UFO Világnap alkalmából hat fényképet és videót mutat be a Nemzetközi UFO Laboratórium,  melyekről úgy vélik: valódi idegen objektumot ábrázolhatnak.

A Nemzetközi UFO Laboratórium hat fényképpel és videóval rukkol elő az UFO Világnapra, melyekről úgy vélik, valódi UFO-kat ábrázolhatnak. Olvasd el: Ufókat azonosítana Kína - társa a mesterséges intelligencia ufo_leszall_01
 
A bejelentést június 23-án, a fukusimai UFO Fureai-kan csarnokban tette meg a fukusimai székhelyű,  azonosítatlan repülő objektumok felderítésével foglalkozó szervezet.
 
Az elmúlt évben Japánban, illetve külföldön élő személyektől érkezett, összesen 494 bejelentést megvizsgálva a csoport úgy találta: a legtöbb kép valószínűleg drónokról, madarakról, fényvisszaverődésekről, repülőgépekről vagy rovarokról készült, s nem felelt meg az UFO-kra vonatkozó kritériumoknak. Olvasd el: Darab egy másik világból - földönkívüli tesztlabort telepít Anglia
 
Hat kép azonban, amelyeken kör- és háromszög alakú repülő tárgyak láthatók Kobe-ban, Fukushimában és más helyeken, nagy valószínűséggel UFO-észlelésnek számítanak – mutattak rá a szakértők.
 
„Ezeket a képeket lehetséges számítógépes grafikával létrehozni – mondta Takeharu Mikami, a Nemzetközi UFO Laboratórium vezetője, a Mu okkult magazin főszerkesztője. – Ám ha valódi UFO-król van szó, lehetnek idegenek a fedélzeten.”
 
A japán törekvés azt követően jelent meg, hogy Egyesült Államokban is egyre többen követelik az UFO-kkal kapcsolatos bizonyítékok nyilvánosságra hozatalát – miután egy korábbi titkosszolgálati tisztviselő, David Grusch visszaélést leplezett le.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.