2020. 11. 23. - 08:25

Kiakadt Demi Lovato-ra az exkedvese

Kiakadt Demi Lovato-ra az exkedvese

Max Ehrich kiborult a volt barátnőjére – Azzal vádolja Demi Lovato-t, hogy szakításukat „befolyásolásra” használta fel a People’s Choice Awards díjátadó gálán.

Megrökönyödött Demi Lovato expárja, s azzal vádolja az énekesnőt, hogy szakításukat – ami egyébként meglehetősen csúnyára sikeredett – befolyásolásra használta fel a People’s Choice Awards díjátadón, melyen ő vezette a műsort.Demi Lovato a PCA díjátadón
 
A színészt 2020 szeptemberében Demi engedte útjára, csupán 2 hónappal azután, hogy Max Ehrich megkérte a kezét. Az énekesnő ezt követően viccet kreált a szakításból a díjátadó gálán.
 
Ehrich azóta megtörte a csendet a szerinte "tiszteletlen" megjegyzés kapcsán, s kommentet írt Demi Lovato Instagram-oldalára, ahol egyébként az énekesnő már teljesen új stílussal, szőkén látható.
 
Először azt jegyezte meg, hogy a szakításukat befolyásolásra használni nem menő dolog; majd egyértelműen kiírta Demi oldalára: „Fejezd be és ne beszélj többet rólam díjátadó show-n. Köszi.”
 
Az énekesnő rajongói azonban Demi Lovato mellé állva megjegyzésekkel tarkították a hozzászólás-sort.
 
Egyikük például feltette a kérdést, hogy a színész miért nem hívja fel Demit vagy ír neki és miért ezen a platformon kommentálja a történteket.
 
Demi Lovato egyelőre nem szólalt meg az ügyben.
 
A pár szakításáról itt olvashatsz bővebben!
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.